Válassza az Oldal lehetőséget

5 világítási módot kínál a Bikight LX200 fejlámpa

5 világítási módot kínál a Bikight LX200 fejlámpa

Túrázáshoz, kerékpározáshoz és szereléshez is tökéletes a Bikight LX200.

5 világítási módot kínál a Bikight LX200 fejlámpa

A Bikight LX200 egy modern, USB-n keresztül tölthető LED fejlámpa, amelyet különösen az aktív életmódot folytató emberek számára terveztek. Az 1200 mAh kapacitású lítium-akkumulátorral működő fejlámpa 350 lumen fényerejével és COB&XPE LED-jeivel kiválóan alkalmas kerékpározáshoz, horgászathoz, kempingezéshez és egyéb szabadtéri tevékenységekhez.

5 világítási módot kínál a Bikight LX200 fejlámpa 1

A fejlámpa 270°-os széles látószögű kialakítása révén több mint 50 méteres távolságban is képes világítani, így biztosítva a felhasználó számára a megfelelő megvilágítást. A beépített hullámszenzoros technológia lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kézmozdulatokkal kapcsolja be és ki a lámpát, ami különösen hasznos, amikor a kezek szabadon kell, hogy maradjanak.

5 világítási módot kínál a Bikight LX200 fejlámpa 2

Az IPX4 vízállósági szintnek köszönhetően a fejlámpa ellenáll az esőnek és a fröccsenő víznek, így az időjárás viszontagságai között is megbízható társ. A fejlámpa négy különböző világítási módot kínál: erős fény, alacsony fény, villogás és a hullámszenzoros mód, amelyek között egyszerűen váltogathatunk a különböző szituációkhoz igazodva.

5 világítási módot kínál a Bikight LX200 fejlámpa 3

A hosszú üzemidő kiemelkedő jellemzője a fejlámpának, akár 20 órás használatot is lehetővé téve egyetlen töltéssel. A nagy megvilágított területnek köszönhetően a fejlámpa ideális választás lehet túrázáshoz, ahol a széles látómező és a hosszú távú megvilágítás elengedhetetlen.

5 világítási módot kínál a Bikight LX200 fejlámpa 4

A csomag tartalmaz két darab fejlámpát, amelyek mindkettő a fent említett tulajdonságokkal rendelkezik. A fejlámpa kompakt mérete (55 x 35 x 100 mm) és könnyű súlya (72 g) miatt könnyen hordozható és nem okoz kényelmetlenséget hosszabb viselés során sem. Az USB kábel segítségével egyszerűen tölthető, így mindig készen áll a használatra, legyen szó egy esti futásról vagy egy hajnali kalandról.

A lámpa ára a BGDB041 kuponkóddal 2860 forint. A kupon a 2 lámpát tartalmazó csomaghoz is használható!

 

Bikight LX200 fejlámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.