Válassza az Oldal lehetőséget

Megnövelt kapacitással, lengyel raktárból érkezik a tavasz legjobb elektromos bringája

Megnövelt kapacitással, lengyel raktárból érkezik a tavasz legjobb elektromos bringája

Mi is kipróbáltuk, tényleg ütős ajánlat volt, de amostani sem különb!

Megnövelt kapacitással, lengyel raktárból érkezik a tavasz legjobb elektromos bringája

Továbbra is egy középkategóriás telefon áráért adják a ZIYOUJIGUANG T18  nevű bringát, ráadásul a frissített verzióban erősebb akkucsomag található. A tavaszi 6,4 Ah helyett már 8,7 Ah-ás a csomag, A képességek túlnyomó részt nem változtak, de a harapósabb akku miatt az ár sem lett magasabb. A kerékpár 120 kilóig terhelhető, maximális sebessége 25 Km óránként, a hatótáv egy töltéssel tisztán elektromos módban 25-30 kilométer, míg pedálos rásegítéssel 45-50 kilométer. A teljes töltéshez indössze 3-4 óra szükséges, így a bringa tökéletes választás akár a munkába járáshoz is, és akár nagyobb távolságra is, mert munkaidőben lazán “teletankolhatjuk” a konnektorból, ha munkáltatónk ezt megengedi.

Ziyoujiguang T18 36

Ha kíváncsi vagy a kerékpárról írt (még a kisebb akkucsomaggal) cikkünkre, itt találod sok képpel: Hihetetlenül menő a legolcsóbb elektromos kerékpár, kipróbáltuk!

Ha megtetszett és szeretnél a véasszonyok nyarára venni magadnak, akkor itt megteheted: ZIYOUJIGUANG T18 elektromos kerékpár

Ne feledjétek, EU raktárból jön, jó esetben a vásárlást követő 1 héten belül megérkezik, ÁFA vagy vám pedig véletlenül sincs!A szállítás költsége mindössze 10 dollár (~2900 Ft)

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.