Válassza az Oldal lehetőséget

Elindult a Banggood 13. születésnapi akciója

Elindult a Banggood 13. születésnapi akciója

Augusztus 18 és szeptember 18. között rengeteg akció és játék vár minket, az új vásárlók pedig 200 dollár értékű kuponcsomagot kapnak.

Elindult a Banggood 13. születésnapi akciója

A Banggood születésnapja minden évben jó akciókat hoz, mitegy lezárva a nyarat, és megnyitva az őszi akciós időszakot. Most is rengeteg ajánlat vár minket.

Elindult a Banggood 13. születésnapi akciója 1

Új regisztrálók jutalma egy 200 dolláros kuponcsomag. Ebből 100 dollár egyébként is jár, de most a születésnap miatt megtoldották egy második százassal, hogy jól érezzük magunkat. Sőt, az új regisztráció utáni első vásárlásra 100-, a másodikra pedig 200 beváltható pontot kapunk, míg a harmadik vásárlás értékéből 2 százalékot visszakapunk cashback formájában. Szóval érdemes regisztrálni és nézelődni a születésnapi akciók között.

Elindult a Banggood 13. születésnapi akciója 2

Az igazán nagy leárazások majd csak a születésnapi akció második felében jönnek, sőt, lesznek egészen érdekes kedvezmények is. A Banggoodon szeretnék, ha hoznánk új vásárlókat, ezért arra bíztatnak minket, hogy hozzunk létre vásárlói csoportokat. Ezekkel a csoportokkal egyrészről részt vehetünk az 1 centes akciókban, a csapat egy szerencsés tagja mindössze 1 centért kapja meg a kiválasztott terméket, más részről a csoporttal rész vehetünk játékokban is, amikben a díjazás 10 000 dollár összértékű. Plusz, ha a csapatunk minimum 13 tagú, akkor lehertőségünk lesz több szerencsekerék típusú játékban is részt venni, ahol különböző nyereményeket pörgethetünk ki magunknak.

Elindult a Banggood 13. születésnapi akciója 3

A magunk részéről azt javasoljuk, hogy kövessétek figyelemmel az akciók és játékok indulását, valamint tényleg kezdjetek el vásárlói csoportokat kialakítani, mert az 1 centes akciókkal nem lehet veszteni, a legrosszabb ami történhet, hogy nem nyeritek meg a terméket. Viszont, az egyéb játékokkkal még így is nyerehettek, szóval hajrá, kalandra fel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.