Válassza az Oldal lehetőséget

Ezekre érdemes figyelni – Heti Banggood és Gearbest akciók

A nyári pangásnak lassan vége, érdemes lesz figyelni az akciókat!

Ezekre érdemes figyelni - Heti Banggood és Gearbest akciók 1

Banggood

Ezekre érdemes figyelni - Heti Banggood és Gearbest akciók 2

Jelenleg tart az áruház születésnapi akciósorozata, ami, magunk között szólva eddig nagy durranást nem hozott. Igaz, eddig is nagyon jó árakat meg kuponokat kaptunk, szóval panaszunk nem lehet, most ezeket az akciókat csomagolták újra, hogy újnak tűnjenek. Ami kicsit újnak mondható, az a csapatverseny, amiben minél több tagot sikerül a vásárlói csoportodba toborozni, annál több eséllyel nyerheted meg a nagyobb díjakat. Az 1 centes akciók is folytatódnak, az új regisztrálók kapják a kiemelt 200 dolláros kuponcsomagot, szóval azért érdemes nézelődni!

Továbbra is az alábbi oldalt ajánlom kiindulópontként, innen az akciókra kattintva könnyen eljuttok az aloldalakra a termékekhez: Akciók leírása

 

Gearbest

Ezekre érdemes figyelni - Heti Banggood és Gearbest akciók 3

A Gearbest születésnapja tavasszal van, ennek ellenére a Banggood szülinaphoz mérhető akciókat kaptunk tőlük. A Super Spet Sales nevű akcióban tényleg remek árakat és akciókat kapunk.
Az akciók nyitóoldalán vannak féláras akciók, kapunk megforgatható szerencsekereket (most nyertem egy 5 dolcsis kupont). Lefelé görgetve a baloldalon megjelenő menüből könnyen az aloldalakra tudsz navigálni.

Van még egy kuponvadászós játék. Az alábbi linkre kattintva a megnyíló oldal tetején keressétek a Ready to go gombot. Kattintás után jön a kuponeső, ahol a lehető legtöbb lehulló kupont kell elkapni, és reménykedni, hogy nyerünk valamit.

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.