Válassza az Oldal lehetőséget

Távcsöves telefon, telefonos távcső

Jó mulatság olcsón, amatőr ornitológusoknak.

Ajánlottunk már hasonló szerkezetet a figyelmetekbe. Képességekben az is jó volt, de a telefonra történő felfogatás nem tűnt túl erősnek. Na, ennek a mostaninak ezzel nem lesz problémája. Nem csak egy autós telefontartóhoz hasonló felfogatót, hanem egy tripodot is kapunk a csomagban, így nem csak kézből, hanem leállítva is használhatjuk.

20171206104003_54044.jpg

A gumival bevont monokulár távcső tízszeres nagyításra képes, szemlencséja 16 -, objektív lencséje 42 milliméteres, látószöge 8 fokos. A monokulár távcsövek normál esetben is arról szólnak, hogy például túrázás közben használjuk őket. Ezt segíti kis tömeg és a kis méret, ezért cserébe a nagyítás mértéke is relatív kicsi marad. A képeken látható távcső is teljesíti ezeket a feltételeket. A gyártó egy tokot is ad, így a cső és a tripod könnyedén magunkkal vihető mindenhova.

1512609024918930.jpg

A végére hagytam a lényeget. Ez a telefonra szerelhető, de persze akár telefon nélkül is használható távcső most a GCM1042 kuponkóddal 10 dollárért, vagyis 2600 forintért vásárolható meg. Ennyi pénzért jó kis játékszert kapunk.

További képek és adatok itt: Gocomma 10X 42mm Monocular Telescope

Távcsöves telefon, telefonos távcső 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.