Válassza az Oldal lehetőséget

Elegáns mobiltöltő pedig létezik!

Elegáns mobiltöltő pedig létezik!

Manapság, amikor okostelefonjaink nem képesek egy töltéssel egy napot működni (persze aktív használat mellett), nagy divatjuk van a külső akkumulátoroknak, amikről akár útközben, egy villamoson is tudjuk telefonunkat tölteni.

LUXA2 PL2_1

A legtöbb ilyen töltő inkább hasznos mint szép, amelyikre a mutatós jelzőt rá lehet fogni az is elég tech darab, króm meg csillogó burkolat elegye. Nos, ahogy látszik nem csak ilyenekre, hanem valóban elegáns töltőkre is van igény.

LUXA2 PL2_2

A LUXA2 töltője, a PL2 6000 mAh-ás akksit kapott, amit a Samsung gyárt. A külső ebben az esetben bőrből készült, ami rendkívül elegánssá teszi az eszközt. A micro USB csatlakozón kívül a kütyün találunk még egy három LED-ből álló kijelző sort, ami a töltöttséget mutatja. A termék induló ára 60 dollár lesz.

Megjegyeznénk, hogy LUXA2 termékek webáruházunkban is kaphatók, igaz ez a töltő még nem található meg a kínálatban.

Elegáns mobiltöltő pedig létezik! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.