Válassza az Oldal lehetőséget

A termosz, mint okostelefon kiegészítő

A termosz, mint okostelefon kiegészítő

Nem elírás, ez a termosz olyan dolgokra képes, amire igen nehéz szavakat találni!

A termosz, mint okostelefon kiegészítő

 

Travel Multifunctional Smart Music Cup Power Bank – 36,52 és 51,53 dollár

Az előző bejegyzésünkben összeszedtünk nektek három darab spéci bögrét és kettő jópofa termoszt. Azzal zártuk a sorokat, hogy a lista utolsó elemét hamarosan, egy külön írás keretében bemutatjuk. Nos, ez az a szóban forgó termék, lássunk hát neki.

Kezdjük azzal, hogy hülyeséget írtam a címben: ez nem egy közönséges termosz, ez egy okostermosz! Mi a különbség? Ég és föld, hiszen a rendelkezésünkre álló öt szolgáltatás/funkció közül itt csak egyet jelent a hideg vagy meleg folyadékok tárolása:

  • Bluetooth hangszóró (okostelefon, MP3, MP4, PSP kompatibilitás)
  • telefontartó
  • power bank (5 200 mAh kapacitás)
  • „szelfibot”

Ez így elsőre, de igazából még második pillantásra is elég meghökkentőnek hathat, szóval vessetek egy pillantást a lenti videóra, hogy miként zajlik ez élesben.

Okos húzás volt a leválasztható hangszóró, a zajkeltő ugyanis az okostermosz alján helyezkedik el, így néhány mozdulattal letekerhető. A szelfit is ezzel lőhetjük, ilyenformán minden bizonnyal kevésbé tűnünk majd hülyének, mintha az egész cuccot a kezünkben tartanánk – a videóban látható hölgytől pedig ezúton kérünk elnézést az előbbi sorok miatt.

szupertermosz

Na igen, valahogy így fest egy tárgy, melybe öt különböző dolgot is belepréselnek. Élesbe azért bizonyára nem olyan vészes ez, de azért mindenhol van rajta minden. Színes világítás is került rá, ez már szinte említésre sem érdemes az előbbiek után. A cucc szerintünk kitűnő példa rá, hogy egy abszolút hétköznapi dologból miként varázsolható egy igazi geek álom!

A szerzőről