Válassza az Oldal lehetőséget

Az 5 legjobb okoskarkötő fillérekért

Az 5 legjobb okoskarkötő fillérekért

Összeszedtük nektek, hogy 35 dollár alatt mely modellekkel érdemes számolnotok, ha okoskarkötő vásárláson töritek a fejeteket.

Az 5 legjobb okoskarkötő fillérekért

 

Egy megjegyzés: ez a fajta kütyü egyike azon keveseknek, melyet nem vádolhatnak azzal, hogy csak nettó kockulásra való. Nem, ezek az eszközök segítenek egy egészségesebb életmód megvalósításában, motivációt adnak ahhoz, hogy egyszerűen mozogjunk. Kezdjük is az összesítést!

1. Xiaomi Mi Band 3 – 25,99 dollár

  • Kijelző: 0,78” OLED touch screen
  • Vízállóság: 50 méter (5 ATM)
  • Bluetooth: 4.2
  • Akkumulátor: 110 mAh (20 napos készenléti idő)

Ez bizonyára nem ért váratlanul titeket, hiszen a Mi Band 3 sokszor bukkant már fel nálunk is. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen a cucc hihetetlenül sokoldalú, ideális a sportos életmód kedvelőinek, de akár alkalmi használatra is. A fitnesz és a telefon segédfunkciók a következőkben testesülnek meg: hívófél-azonosítás, üzenetkijelzés, 24 órás pulzusmérő, lépésszámláló és alvásmonitor. A 20 napos készenléti idő szerintünk maximális kényelmet biztosít, az 50 méteres vízállóság is jópofa dolog, bár a hétköznapok során nem sokszor fogjuk élesben hasznosítani. 

Összességében nézve elmondható, ez egy fantasztikus választás a fitnesz fanatikusok számára.

2. Huawei Honor Band 3 – 30,22 dollár

  • Kijelző: 0,91” OLED touch screen
  • Vízállóság: 50 méter (5 ATM)
  • Bluetooth: 4.2
  • Akkumulátor: 100 mAh (30 napos készenléti idő)

huawei honor band 3 heart rate monitor waterproof fitness tracker smar myshop8 1711 08 MyShop82

A Honor Band 3 remek szíja révén egész nap feltűnésmentesen szolgálhat minket, más szóval mondva: komfortos. Szintén vízálló, 3-tengelyes gyorsulásmérője pontos adatokat ad (az okostelefon GPS rendszere is elérhető), a pulzusmérő is elég megbízható.  Megemlítendő még a Wear app is, mely az egyik legjobb megoldás ezen az árszinten.

3. Lenovo Cardio Plus HX03W  – 17,99 dollár

lenovo hw03x

A dobogó harmadik fokán egy olyan karkötő áll, mely egyrészt közel feleannyi, mint az előbbi, másrészt itt alaposan kielemeztük már, tehát most többet nem is írunk róla.

4. Alfawise Mini 3 – 15,99 dollár

Az 5 legjobb okoskarkötő fillérekért 1

A lista szintén egy olcsóbb tagja az egyszerűséget és a hozzáférhetőséget kombinálja – sikeresen. A minimalizmus jellemezte működés azt eredményezi, hogy garantáltan nem fogunk elveszni a beállítások rengetegében. Az alapok mellett talán a vérnyomásmérést kell még szóba hozni, bár van kalória kalkulátor is, de azért összességében nézve a szolgáltatások listája tényleg meglehetősen szerény. Árérzékeny vásárlóinknak ajánlott a termék.

5. Elephone ELE Band 5 27,25 dollár

Az ELE Band 5 sem fogja lemeríteni a családi kasszát. A kijelző itt más alapokra épül, mint a többinél, ám ez szerencsére pozitívum: élénk színek, jó olvashatóság és testre szabható háttérkép – ez mondjuk már inkább a szoftver számlájára írható. A Nordic 52832 chip elvileg 10 nap alatt végzi ki az akkumulátort, ez persze a legoptimálisabb forgatókönyv, pont mint a fentieknél. 

elephone band 5 1

Az emészthető ár mellett leginkább a TFT megjelenítő az ELE Band 5 erőssége.

Mi (és a Gearbest) erre jutottunk így szeptember elején; jó volt látni, hogy még 35 dollár alatt is ilyen erős a mezőny. A Mi Band 3 ugyan lehengerlő népszerűségével kissé kiemelkedik a mezőnyből, ennek ellenére a többi modellnek is van létjogosultsága – pl. az ár miatt. Szükséges azt is kiemelni, hogy a fenti árak akciós időszakot takarnak, ebből kifolyólag idővel változhat a helyzet.

Forrás: Gearbest