Válassza az Oldal lehetőséget

A nap Xiaomi telefonja a Pocophone F1 14 ezer forint kedvezménnyel

A nap Xiaomi telefonja a Pocophone F1 14 ezer forint kedvezménnyel

Ráadásul a 6/128 GB-os verziót, abból is a nálunk is használható GLOBAL verziót kapjuk olcsóbban.

A nap Xiaomi telefonja a Pocophone F1 14 ezer forint kedvezménnyel

 A Xiaomi Pocophone F1 a cég új márkaneve alatt hajózott be a piacra, hiszen a jelenleg elérhető legerősebb mobil lapkát, a Snapdragon 845-öt használja, ráadásul megkapta a gyártó spéci folyadékhűtését is, olyat, mint a gamereknek szánt Xiaomi Black Shark. Az új telefonról már sokszor írtunk, de a lényeg annyi, hogy ez alatt az új márkanév alatt a Xiaomi az olcsóbb kategóriát célozza meg. Ahogy a mellékelt ábra mutatja ez nem jelenti azt, hogy csak gyenge telefonokat dobnának piacra, inkább arról van szó, hogy megpróbálják a lehető legnagyobb teljesítményt a lehető legolcsóbben adni. A Pocophone F1-el ez sikerülhet is, igaz, a korábban kiadott gyártói áraknál azért erősebb árcédulákat láthatunk, így az ígéret, miszerint 300 dollár alatt SD 845-ös lapkával szerelt telefont kapunk nem vált valósággá, de most már erősen közelítünk ehhez az árhoz! Ettől függetlenül az mobil igen jó vétel akkor is, ha a cég többi, hasonló kategóriájú mobiljával hasonlítjuk össze, de akkor is, ha a konkurensek árait nézzük.

A mostani akcióban a telefon termékoldalán tudunk 50 dolláros kupont igényelni, így az eredeti 386 helyett 336 dollárért vehetjük meg itt: Xiaomi Pocophone F1 6/128 GB GLOBAL verzió

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.