Válassza az Oldal lehetőséget

Csak 2800 forint a Meizu új Bluetooth sportfülese

Csak 2800 forint a Meizu új Bluetooth sportfülese

Na jó, kell némi szerencse is, hogy ilyen áron megszerezd!

Csak 2800 forint a Meizu új Bluetooth sportfülese

A Meizu EP52 Lite a leírások alapján igazán frankó darabnak tűnik. A Bluetooth kapcsolatot használó füles kimondottan a sportos életmódot kedvelőknek lett kifejlesztve, de ez nem jelenti azt, hogy ne használhatnánk akár normál headsetként a mindennapokban.

MEIZU EP52 Lite 1

A 4.2-es Bluetooth szabványt és a A2DP, AVRCP, HFP, HSP formátumokat támogató fülhallgató klasszkius nyakpántos megoldás, megfejelve azzal a figyelmességgel, hogy a fülbedugós rész hátulján mágnes van, így ha nem használjuk, akkor a két dugó összetapad, így pedig nem fogjuk elhagyni.

A fülesbe épített 100 mAh kapacitású akkumulátort másfél óra alatt tudjuk teljesen feltölteni, egy töltéssel pedig 8 óra zenehallgatást, 6 óra beszélgetést vagy 200 óra készenléti időt kapunk. Ezek a képességek teszik lehetővé, hogy a Meizu EP52 Lite-ot akár egész nap használhassuk, miután reggel levettük a töltőről.

MEIZU EP52 Lite 3

Hogy tudod mindössze 2800 forintért megvenni? A bevezető akció alatt, minden nap az első 50 vásárló veheti meg 9,99 dollárért. A nap kezdete UTC 9 óra, vagyis hazai idő szerint jelenleg délelőtt 11 óra. Az akció szeptember 30-ig tart. Ha nem volt szerencséd, akkor jelenleg a bevezető akcióban 19 dollárért, vagyis nagyjából 5200 forintért veheted meg. 

Ha szerencsét akarsz próbálni, akkor itt teheted meg: MEIZU EP52 Lite
A bevezető akció részleteit itt találod: MEIZU EP52 Lite bevezető akció

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.