Válassza az Oldal lehetőséget

Vigyük magunkkal a zenét – DT A10 Bluetooth 3.0 hangszóró

Vigyük magunkkal a zenét – DT A10 Bluetooth 3.0 hangszóró

Egy kis történettel kezdem. Egyszer régen, valamikor hatodikos-hetedikes korom táján levittek egy barátommal Balatonra nyaralni. Vittem magammal a walkmanemet is, egy Sonyt, nagyon szép metálkék színben. Este lett, lefeküdtünk aludni, de elalvás előtt beszélgettünk még egy kicsit, és eközben szerettünk volna zenét hallgatni. Nem volt más nálunk csak a walkman a maga fejhallgatójával. Találékony gyerek lévén fogtam a petróleumlámpa üvegét, belebújtattam a fejhallgatót, és csodás erősítést kaptunk. Gondoltam én, akkor, de akkoriban még nem tudtam, hogy harminc év múlva milyen kütyüket lehet majd kapni.

Vigyük magunkkal a zenét – DT A10 Bluetooth 3.0 hangszóró

 

A DT A10 meglehetősen jó kis cucc, azon túl, hogy nagyon jól néz ki a szálcsiszolt alumínium borítás, a tudásával sincs probléma. Első sorban zenelejátszáshoz ajánljuk. Ezt megtehetjük Bluetooth kapcsolaton keresztül telefonról, tabletről vagy notebookról, de ha akarjuk használhatunk microSD kártyát is. Ami még extraként értelmezhető, hogy Bluetooth kapcsolaton keresztül telefonbeszélgetésre is használhatjuk a kütyüt.

DT A10 Bluetooth 3.0 Speaker2

A hangszórón találunk vezérlő gombokat is, ezzel elindíthatjuk, leállíthatjuk a zenét és szabályozhatjuk a hangerőt. A kütyüben lévő hangszóró 3 ohmos és 3 wattos, ami buli rendezéséhez nyilván kevés, de hogy legyen zenénk sátrazás, esetleg szalonnasütés közben, arra pont elég lesz. A mini hangfal aljából jövő kék fény lehetővé teszi, hogy sötétben se veszítsük el vagy lépjünk rá.

DT A10 Bluetooth 3.0 Speaker3

Ismét a végére maradt az ár, ami a DT A10 bluetooth hangszóró esetén 9,45 dollár ingyenes szállítással, vagyis alig több, mint 2700 forint.

Bővebb indormáció és további képek itt: DT A10 Bluetooth 3.0 Speaker

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.