Válassza az Oldal lehetőséget

Baseus Bowie D05 Bluetooth fejhallgató különleges 3D képességgel

Baseus Bowie D05 Bluetooth fejhallgató különleges 3D képességgel

Baseus Bowie D05 több különlegességet is felvonultat, amik, ismerve a 13 ezres árcédulát igen vonzóvá teszik.

Baseus Bowie D05 Bluetooth fejhallgató különleges 3D képességgel

A Baseus Bowie D05 Bluetooth fejhallgató korszerű technológiával és magas minőségű hangzással tűnik ki a piacon. Az egyik legfontosabb jellemzője a Baseus Immersive 3D Spatial Acoustics technológia, amely egyedülálló hangélményt nyújt. Ez a technológia térbeli hangzást biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy teljes mértékben elmerüljön a zenei vagy multimédiás tartalmakban. Az ilyen típusú audio rendszer különösen előnyös filmek nézésekor vagy videojátékok játékakor, mivel a térbeli hangzás hozzájárul az élethűbb és részletesebb audio élményhez.

Baseus Bowie D05 Bluetooth fejhallgató különleges 3D képességgel 1

De mit jelent a gyakorlatban a 3D Spatial Acoustics technológia? Nos, a fejhallgatóban található érzékelők figyelik a fejünk mozgását, és ehhez igazítják a hang irányát. Vagyis olyan 3D hangot élvezhetünk, ami a térben mindig egy irányból szól, a színpad nem fordul el a fejünkkel együtt. Ez azt jelenti, hogy a fejünk mozgatásakor, forgatásakor a hang a mozgással megegyező módon fog a jobb és bal fülünkben erősebben vagy gyengébben szólni. Aki még nem tapasztalta meg a technológia előnyeit, az nehezen tudja az élményt elképzelni, de higgyétek el megéri bekapcsolni a 3D Spatial Acoustics hangot!

Baseus Bowie D05 Bluetooth fejhallgató különleges 3D képességgel 2

A Bowie D05 további jellemzői között szerepel a Bluetooth 5.3 technológia, ami gyors és stabil kapcsolatot biztosít akár 10 méteres hatótávolságon belül. A 70 órás hosszú akkumulátor-élettartam és a mindössze 0,06 másodperces alacsony késleltetés kiemelkedő teljesítményt garantál, legyen szó zenehallgatásról vagy videojátékokról. A 40 mm-es PET membrán driverek pedig a HiFi hangminőséget biztosítanak, így a felhasználók tiszta és részletgazdag hangzást élvezhetnek.

Baseus Bowie D05 Bluetooth fejhallgató különleges 3D képességgel 3

A két eszköz egyidejű csatlakoztatásának lehetősége praktikus funkció azok számára, akik gyakran váltogatnak különböző audioforrások között. A fejhallgató ABS, PC és fém anyagokból készült, ami elegáns megjelenést és tartósságot kölcsönöz neki. A 209 grammos súlya és az ergonomikus kialakítás hosszú távú kényelmet biztosít viselésekor. A Type-C töltőcsatlakozóval való kompatibilitás pedig kényelmes és modern töltési megoldást jelent.

A fejhallgatót kínai raktárból tudjuk rendelni, ára a BG1af067 kuponkóddal most 13 860 forint itt:

 

Baseus Bowie D05 Bluetooth fejhallgató

 

Jellemzők:

  • Baseus Immersive 3D térbeli akusztikai technológia: Magával ragadó hangélmény
  • Bluetooth 5.3, gyors és stabil kapcsolat
  • 70 óra hosszú akkumulátor-élettartam, 0,06′ alacsony késleltetés
  • 40 mm-es PET membrán meghajtó, HiFi hangminőség
  • Kettős csatlakozás, két eszköz egyidejű csatlakoztatása

 

Specifikáció:

Név: Baseus vezeték nélküli fejhallgató
Modell: Baseus Bowie D05
Szín: Space Grey / Stellar White
Fém: ABS+PC+fém
Súly: 209 g
Verzió: V5.3
Kommunikációs távolság: Kb. 10m
Zenei idő: 70 óra (70%-os hangerő)
Töltési interfész: C-típusú
Töltési idő: töltési idő: kb. 2 óra
Akkumulátor kapacitás: 600 mAh/2.22 Wh
Frekvenciaválasz-tartomány: 20 Hz-20 kHz

 

A csomag tartalmazza:

1* Baseus Bowie D05 bluetooth headset

1* töltőkábel

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.