Válassza az Oldal lehetőséget

Itt a 20 dolláros kurbli!

Itt a 20 dolláros kurbli!

Ez a hír csak azért született, mert megtetszett a képen a gyerekjátéknak tűnő valami, amiről aztán kiderült, hogy nem is játék.

Green House_GH-DYH

Persze, ha van gyereked, akkor akár rá is bízhatod a kurblizást. Lehet, hogy Ő élvezni fogja, de neked tuti nem fárad majd el a kezed. Látható, már csak ezért is megéri családot alapítani.

Nos, valószínű, hogy a képek alapján is sokan kitaláltátok, ez egy kurblis, dinamós mobiltöltő, ami nem a nap, nem is a szél, hanem a kezetek erejét alakítja át éltető elektronokká telefonotok részére. Működtetéséhez nem kell más, mint jó sok türelem, meg egy nagy adag rántott csirkecomb, hogy a kurbli és a kezünk alkotta rendszerbe képesek legyünk energiát bevinni. A Green House GH-DYH mobil töltője ennyit tud, se többet, se kevesebbet. Ezért viszont kapunk egy 5 voltos, 500 milliamperes USB kimenetet. Jó mi?

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.