Válassza az Oldal lehetőséget

6400-ért adják a Xiaomi Mibro Airbuds 2 fülest

6400-ért adják a Xiaomi Mibro Airbuds 2 fülest

Xiaomi Mibro Airbuds 2 nem a csúcskategória, de ennnyiért mégis megréri.

6400-ért adják a Xiaomi Mibro Airbuds 2 fülest

A Mibro Earbuds 2-t a tökéletes megoldás a vezeték nélküli zenehallgatáshoz útközben. Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően kényelmetlenség nélkül élvezhetjük kedvenc zenéiinket vagy fogadhatunk fontos hívásokat. A Mibro Earbuds 2 hosszú, akár 25 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, köszönhetően a nagy kapacitású töltő/dokkoló doboznak, amely háromszoros képes újratölteni a fülhallgatót. A Mibro Airbuds2-öt 6,5 órán keresztül használhatjuk egy töltéssel (70%-os hangerőn), így tökéletes választás hosszú ingázáshoz, edzéshez vagy akár egy egész napos kiránduláshoz. A fülhallgató BT 5.3 chippel is fel van szerelve, amely gyorsabb átvitelt és jobb stabilitást tesz lehetővé.

6400-ért adják a Xiaomi Mibro Airbuds 2 fülest 1

A kellemes sztereó hangzást a 13 mm-es dinamikus mélysugárzóval érték el, amely tovább javítja a hangfelbontást. A Mibro Earbuds 2 optimalizálja az ének és a magas frekvenciák teljesítményét is, így rétegzett, teljes hanghatást biztosít, amely valódi és gazdag hang részleteket mutat be. Ezek a fülhallgatók stabilak és vízállóak az IPX5 minősítéssel, amely hatékonyan ellenáll a víznek a mindennapi használat során, például az izzadságnak, az arcvíznek és más folyadékoknak (pezsgő?). Könnyű és könnyen hordozható, mivel a teljes súly mindössze 33,5 g, a 26,7 g-os mini töltődobozt pedig könnyedén bárhová magunkkal vihetjük.

6400-ért adják a Xiaomi Mibro Airbuds 2 fülest 2

Az Ai hívás zajszűrő funkciónak köszönhetően könnyedén fogadhatunk hívásokat. A mély neurális hálózattal kombinált Al algoritmusunk képes elnyomni a háttérzaj 75%-át és elkülöníteni a hangot, így arra koncentrálhatunk, amit hallanunk kell. A Mibro Earbuds 2 kiváló minőségű ABS anyagból készült, amely tartósságáról és szilárdságáról ismert. A fülhallgató fekete színben kapható, és kompatibilis a V5.3 BT verzióval.

6400-ért adják a Xiaomi Mibro Airbuds 2 fülest 3

Az akár 10 méteres működési távolságnak köszönhetően a Mibro Earbuds 2 fülhallgatót könnyedén csatlakoztathatjuk okostelefonunkhoz, táblagépünkhöz vagy laptopunkhoz. A fülhallgatók egyenként 40 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, és körülbelül 1,5 órát vesz igénybe a töltésük. Hívásra körülbelül 6,5 órán keresztül használhatjuk őket. A csomagban a Mibro Earbuds 2 fülhallgatót egy talppal és egy használati útmutatóval együtt kapjuk.

6400-ért adják a Xiaomi Mibro Airbuds 2 fülest 4

Összességében a Mibro Earbuds 2 nagyszerű választás mindenkinek, aki könnyű és hordozható vezeték nélküli fülhallgató megoldást keres. A hosszú akkumulátor-élettartam, a kiváló minőségű hangzás és a kényelmes illeszkedés miatt a Mibro Earbuds 2-vel nem lehet hibázni, főleg mivel nem is drága, mindössze 6400 forintot kérnek érte itt (a vámmentes szállítás ingyenes):

Xiaomi Mibro Airbuds 2 füles

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.