Válassza az Oldal lehetőséget

Rádió távirányítású etető hajó alig 20 ezerért német raktárból

Rádió távirányítású etető hajó alig 20 ezerért német raktárból

Ha szeretsz horgászni biztos gondolkoztál már etető hajó beszerzésén.

Rádió távirányítású etető hajó alig 20 ezerért német raktárból

A vezeték nélküli etetőhajó tökéletes eszköz a horgászat szerelmeseinek és a kezdőknek egyaránt. Nagy csalitartálya akár 2 kilogramm csali tárolására is alkalmas. A vezeték nélküli vezérlés és a fix sebességű tempomat segítségével távolról is ki tudod engedni a csalit, így könnyebben elérheti a tavak, folyók és víztározók mélysebb vizeit. A csónak dupla motorral és dupla propellerrel rendelkezik, ami megkönnyíti az irányítást és a manőverezést. Egy elülső fehér és két hátsó kék éjszakai lámpával rendelkezik, amelyek megkönnyítik az éjszakai horgászatot és etetést. Az áramvonalas ABS test csökkenti a vízellenállást, és a csónakot úgy tervezték, hogy 5-ös szintig hullámálló legyen.

Rádió távirányítású etető hajó alig 20 ezerért német raktárból 1

Az etetőhajót egy 7,4 v/5200 mAh-s újratölthető akkumulátor táplálja, amelyet a csomag tartalmaz. Az akkumulátor kivehető, így a csónak nélkül, külön is könnyen feltölthető. A távirányító, amely két AAA elemmel működik, amelyek szintén a csomagban találhatók, hatótávolsága 400-500 méter. Az etetőhajó ABS-ből és fémből készült, így tartós és hosszú élettartamú. Teherbírása 2 kg-ig terjed, méretei pedig 485 x 264 x 160 mm. A súlya körülbelül 1,9 kg, a csomag súlya pedig körülbelül 2,65 kg.

Rádió távirányítású etető hajó alig 20 ezerért német raktárból 2

A csomag tartalmazza az etetőhajót, egy távirányítót két AAA elemmel, egy töltőt, egy antennát, egy felhasználói kézikönyvet és két tartalék hajócsavart. A csalitartály nem rendelkezik önvisszahúzó funkcióval, így a kioldás után kézzel kell visszahúzni. Összefoglalva, a vezeték nélküli etetőhajó megbízható és hatékony eszköz a horgászat szerelmeseinek és a kezdőknek egyaránt. Nagy csalitartálya, vezeték nélküli vezérlése és éjszakai fényei megkönnyítik a halak etetését, míg tartós kialakítása és áramvonalas teste miatt könnyen irányítható és manőverezhető. Akár tapasztalt horgász, akár kezdő, ez a csalicsónak élvezetesebbé és sikeresebbé teszi a horgászatot.

A hajó most német raktárból ~ 21 000 forintért vásárolható meg az alábbi hivatkozásra kattintva:

Rádió távirányítású etető hajó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.