Válassza az Oldal lehetőséget

KF609 – drón 4K kamerával 12 ezer forintért?

Ez valami vicc? Nem, nem az, a KF609 drónban 4K kamera van és hordtáskát is kapunk mellé.

KF609 - drón 4K kamerával 12 ezer forintért? 1

Na jó, egy kis turpisság azért van a dologban, mert bár a felbontása valóban 4K a kamerának, ilyen felbontású fotókat készíthetünk vele, de videózni “csak” 1080p-ben tudunk. Mondjuk ebben az esetben is meglepően alacsony az ár, pedig a kihajtható karokkal rendelkező madár, legalábbis a képeken egész jól néz ki.

KF609 Folding Drone Dual Camera High-definition Gesture Shooting Aerial Photography Quadcopter RC Toy- White 4K Optical flow+Storage Bag

A fontosabb képességeket megkapta, van egygombos fel- és leszállás, van útvonalrepülés, dönthető a kamera, kézmozdulatokkal is vezérelhetjük a kamerát, a magasságot légnyomásmérő szenzorral állapítja meg, és kis felárért még alsó optikai szenzorralt szerelt verziót is vásárolhatunk. A beépített 1100 mAh kapacitású akkumulátor egy töltéssel 15 perces repülést tesz lehetővé, a vezérlő hatótávja 60 méter.

KF609 Folding Drone Dual Camera High-definition Gesture Shooting Aerial Photography Quadcopter RC Toy- White 4K Optical flow+Storage Bag

Nem tudom mit tudhat ez a drón a való életben, de ha csak a felét annak, amit a papírforma ígér, már akkor is szupernek tűnik azért a pénzért, amit érte kérnek. Meg lehet venni 720-s kamerával is, de semmi értelme, mert a 4K (1080p) kamerával csak 330 forinttal kerül többe. Ha a csúcsverziót szeretnénk, amiben optikai érzékelő is van, akkor nem egész 2000 forinttal lesz magasabb az ár, vagyis jelenleg 14 179 forintot kell a kasszánál hagynunk. Mindegyik verzióhoz kapunk hordtáskát is!

Vásárlás itt:

KF609 drón behajtható karokkal

 

További drón hírek oldalunkon

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.