Válassza az Oldal lehetőséget

[Kupon] DJI Mavic Pro európai raktárból 25 ezer forint kedvezménnyel!

[Kupon] DJI Mavic Pro európai raktárból 25 ezer forint kedvezménnyel!

A DJI Mavic Pro vitathatatlanul napjaink egyik legjobb drónja, és ma jóval olcsóbban, rövid szállítási idővel lehet a Tiéd!

DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter 5

Dübörög a GearBest szülinapi akciója, aminek keretében ma egy rakat EU raktáras motyót áraztak le. Köztük van a DJI drónja is, amit most 1000 dollár helyett 900 dollárért vehetünk meg, ez pedig több mint 25 ezer forintos kedvezményt jelent. Amúgy a hazai árakhoz képest már az 1000 dollár sem mondható soknak, normális hazai üzletekben 280 ezertől 380 ezerig terjed az ára.

DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter 1

A DJI Mavic Pro egy félprofi kamera platform, ami nagyjából azt jelenti, hogy segítségével borzasztó jó minőségű 4K-s légi videókat csinálhatunk nyaralás közben vagy egyszerűen csak otthonunk közelében.

DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter 2

A Mavic Pro elképesztő képességekkel rendelkezik. Kis mérete ellenére 7 kilométeres hatótávval bír, persze ezt a domborzat csökkentheti. A legnagyobb repülési sebessége 65 km óránként. Nekem sikerült már erős hátszéllel közel 80-at is elérnem, de akkor visszahozni sem volt egyszerű. 🙂 A maximális repülési magasság 5 km. A drón tájékozódását segíti a beépített GPS és GLONASS navigáció, illetve a gépbe épített kamerák és szenzorok, amikkel képes az elé kerülő akadályok elkerülésére is.

DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter 3

A DJI MAvic Pro segítségével egész csapat kameramant válthatunk ki, mivel előre programozottan képes minket követni a megadott távolságban is irányból úgy, hogy közben folyamatosan minket filmez. A követést kombinálhatjuk körözéssel is, amikor a beállított magasságban és fordulókörben repül körülöttünk.

DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter 4

Szóval ez egy nem mindennapi eszköz, amivel rengeteg szép élményt örökíthetünk meg nyári kalandjaink során.

A mostani akció azért különleges, mert az akciós ár olyan alacsony, amit még Ázsiából történő rendelésnél is ritkán láthatunk. Ráadásul a most rendelt gép európai raktárból érkezik, így akár 5-7 munkanapon belül a kezedben lehet és garantáltan nem kell rá se vámot, se ÁFA-t fizetned.

Ha érdekel az ajánlat, akkor a GB4thGW4038 kuponkóddal itt megtalálod: DJI MAvic Pro mini

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.