Válassza az Oldal lehetőséget

AGSIVO falióra – nagy, dizájnos és távirányítós

AGSIVO falióra – nagy, dizájnos és távirányítós

Az AGSIVO falióra irodába és otthonra is jó megoldás, főleg, ha mindenhonnan elkésel.

AGSIVO falióra – nagy, dizájnos és távirányítós

Az AGSIVO falióra egy modern, digitális óra, amely a technológia és az esztétika tökéletes ötvözete. A termék 16 hüvelykes kijelzője révén könnyedén olvasható még nagyobb távolságból is, így ideális választás nagy terekbe, például edzőtermekbe, üzletekbe, raktárakba, garázsokba, de otthoni használatra is kiváló, legyen szó nappaliról, konyháról, hálószobáról, osztályteremről vagy irodáról. A fekete és narancssárga színű, nagy LED kijelző esztétikus megjelenést biztosít bármilyen környezetben.

AGSIVO falióra - nagy, dizájnos és távirányítós 1

Az AGSIVO falióra többféle adatot is megjelenít, így nemcsak az időt, hanem a dátumot, a hét napját és a belső hőmérsékletet is egy pillantással láthatod. A termék egyik legnagyobb előnye a beépített fényérzékelő, amely automatikusan állítja a kijelző fényerejét a környezeti fényviszonyokhoz igazodva. Ezáltal az óra éjszaka nem lesz túl világos, és nem zavarja az alvást. Természetesen manuálisan is beállítható a fényerő tíz különböző szinten, a mellékelt távirányító segítségével.

AGSIVO falióra - nagy, dizájnos és távirányítós 2

A termék további praktikus funkciókat is kínál. A beépített memória funkció lehetővé teszi, hogy áramkimaradás esetén se veszítsd el az időbeállításokat, így nem kell újra beállítani az órát. Az óra nem csak az idő, dátum és hőmérséklet megjelenítésére szolgál, hanem visszaszámláló funkcióval is rendelkezik, amely ideális lehet főzéshez, szépségápoláshoz, edzéshez vagy akár az osztálytermi oktatáshoz és a gyermekek időkezelésének fejlesztéséhez.

AGSIVO falióra - nagy, dizájnos és távirányítós 3

Az AGSIVO falióra könnyen felszerelhető a falra a két kulcslyuk segítségével, és a 3 méter hosszú tápkábel elegendő távolságot biztosít a csatlakoztatáshoz. Az óra USB tápegységgel működik, és a csomag tartalmazza a szükséges USB kábelt és a távirányítót is, bár a hálózati adapter nem része a csomagnak, így azt külön kell beszerezni.

A vásárlói vélemények is pozitívak az AGSIVO faliórával kapcsolatban. Egy magyar felhasználó szerint az óra nagy mérete miatt könnyen olvasható, és nagyon elégedett a termékkel. Egy másik véleményben kiemelik, hogy az óra jól látható, és a távirányítóval gyorsan beállíthatók a funkciók. Az automatikus fényerő-szabályozást is dicsérik, amely jól működik és nem zavarja az éjszakai alvást.

AGSIVO falióra - nagy, dizájnos és távirányítós 4

Az AGSIVO falióra jelenleg kedvezményes áron, 8 843 forintért vásárolható meg a Banggood áruházban, ha használod a BGHOBBY148 kuponkódot. A termék kínai raktárból érkezik, ami hosszabb szállítási időt jelenthet, de az ár-érték arány így is kedvező.

Az AGSIVO falióra tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható és jól látható digitális órát keresnek. Az óra nagy mérete és könnyen olvasható kijelzője, valamint a különféle praktikus funkciók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a mindennapokban is hasznos eszköz legyen.

Főbb képességek:

  • 16 hüvelykes nagy kijelző
  • Idő, dátum, hét napja és hőmérséklet megjelenítése
  • Automatikus és manuális fényerő-szabályozás
  • Beépített memória funkció
  • Visszaszámláló funkció
  • Könnyű falra szerelhetőség
  • USB tápegység
  • Távirányító a könnyű beállításért

Ez a falióra tehát nemcsak esztétikus és praktikus, hanem a technológiai újítások révén kényelmesen használható és hosszú távon is megbízható választás.

Vásárlás itt:

AGSIVO falióra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.