Válassza az Oldal lehetőséget

ThundeRobot K70 – mechanikus billentyűzet olcsón EU raktárból

ThundeRobot K70 – mechanikus billentyűzet olcsón EU raktárból

Érdemes néha végigfutni az akciós kínálatot, mert ilyen gyöngyszemekre akadhatunk!

ThundeRobot K70 Mechanical Keyboard 1

A ThundeRobot billentyűzete, bár mechanikus kapcsolókkal rendelkezik az olcsóbb kategóriából való. Ennek köszönhető, hogy nem találunk rajta nagy fém platnit a gombok alatt, a leírás szerint az anyaga műanyag. A spórolás oltárán elvesztek az RGB LED-ek is, igaz, legalább piros, illetve kék háttérvilágítás van a gombok alatt.

ThundeRobot K70 Mechanical Keyboard 2

Azért akadnak jó hírek is! A kábeles billentyűzet vezetéke szövetborítást kapott, hogy ne gubancolódjon. A csatlakozás USB-s, de azt gondolom ez ma már természetes. A mechanikus kapcsolók élettartamára a gyártó 60 millió leütést ír, ami, ha igaz több mint elég. Fontos adat még, hogy a billentyűk késleltetése mindössze 3 milliszekundum, szóval játékra biztos jó lesz a cucc.

ThundeRobot K70 Mechanical Keyboard 3

Ha szeretsz játszani, esetleg gyermekednek keresel kifizethető árú billentyűzetet ajándékba, akkor erre most érdemes lehet lecsapni. Fontos, hogy magyar karakteres billentyűk nincsenek, szóval munkára csak akkor tudom jó szívvel ajánlani, ha tudsz vakon vagy fékig vakon gépelni, vagy nem zavar, ha matricákkal kell megoldanod a feliratozást.

ThundeRobot K70 Mechanical Keyboard 4

A végére maradt szokás szerint az ár, ami ebben az esetben mindössze 20 dollár, vagyis jelen árfolyam mellett 5600 forint. További jó hír, hogy a billentyűzet európai raktárból érkezik, így a szállítási idő mindössze 3-4 munkanap! ÁFA és vám természetesen nincs, már csak azért sem, mert a billentyűzet ára vámhatár alatt van.

Ha megtetszett itt találod: ThundeRobot K70 – mechanikus billentyűzet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.