Válassza az Oldal lehetőséget

LiDiRC L15FW – vízálló drón HD kamerával

LiDiRC L15FW – vízálló drón HD kamerával

Szeretnéd tudni, hogy mit csinálnak idegen emberek a nádasban a vizibiciklin? Ja nem, ez beteges, ilyen eszedbe se jusson! De ha a strandot és a drón reptetést össze szeretnéd kötni, akkor most figyelj!

LiDiRC L15FW – vízálló drón HD kamerával

 

Itt van a LiDiRC L15FW nevű szerkezet, ami mindössze 10 deka tömegű, de a méretei alapján, mivel hogy 31 x 31 x 10 centiméteres, mégsem merném kicsinek mondani. Szóval, ez a szerkezet vízálló. Nyugodtan reptetheted a Balaton felett, ha belesik meg se kottyan neki.

LiDiRC L15FW 1

Ráadásul van rajta kamera is, mégpedig egy HD felbontású. Ennek képét, a távirányítóra aplikált mobilodon tudod nézni, így valós időben láthatod, amit a drónod lát.

LiDiRC L15FW 5

A hatótáv 100 méter, ami ahhoz, hogy egy jót játszunk bőven elegendő, a kukkoláshoz pedig kevés, de ilyet amúgy se csinálj, csúnya dolog! Az extrák között találunk flip módot, vagyis a jószág tud fejen átfordulást. Van egygombos hazatérés is, de mivel GPS nincs a drónban, ezt csak óvatosan használnám.

LiDiRC L15FW 3

A végére maradt az ár. Meglepő, de ez a szerkezet mindössze 46 dolcsi, vagyis kb. 14 ezer forint, ráadásul európai raktárból rendelhető, így nem csak gyorsan ide fog érni, de se vámot, se forgalmi adót nem kell rá fizetni!

További információk, képek itt: LiDiRC L15FW drón

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.