Válassza az Oldal lehetőséget

ELJET elektromos terepjáró gyerekeknek

ELJET elektromos terepjáró gyerekeknek

3-8 éves kor között ajánlja a gyártó a használatát.

ELJET elektromos terepjáró gyerekeknek

Az ELJET által gyártott, 12V 4.5 Ah kapacitású akkumulátorral és 50 W teljesítménnyel rendelkező, FJ Cruiser licencelt, elektromos gyerekjármű ideális választás lehet a 3-8 éves korosztály számára, akik idő előtt kipróbálnák a vezetés élményét. A jármű fehér színben kapható, és jó minőségű műanyagból készült, ami biztosítja a tartósságát és hosszú élettartamát.

ELJET elektromos terepjáró gyerekeknek 1

A design igazán valósághű, hiszen az FJ Cruiser valódi megjelenését követi, így a gyerekek számára izgalmas vezetési élményt nyújt. A sima kerekek és az egyszerű kormányzás garantálja a könnyű irányíthatóságot és manőverezhetőséget. A kényelmes ülés biztonsági övvel van felszerelve, ami maximális biztonságot nyújt a játék során.

ELJET elektromos terepjáró gyerekeknek 2

A jármű további jellemzői között szerepel a támogatott zenelejátszás, a Bluetooth-kapcsolat, a különböző fényfunkciók (első és hátsó lámpák), valamint az energiafogyasztás kijelzése. A maximális sebesség 3-5 km/h, ami biztonságos ütemet biztosít a gyerekek számára. A jármű méretei 99 x 56 x 30 cm, a maximális teherbírása pedig 30 kg. A bruttó tömege 22 kg.

ELJET elektromos terepjáró gyerekeknek 3

A csomag tartalmazza magát a gyerekautót, egy biztonságos töltőt, egy 2.4G távirányítót, valamint egy kézikönyvet, amely tartalmazza a 2 éves garanciát. Az autót cseh raktárból küldik, ha használod a BGCZFJ12 kuponkódot, akkor nagyon barátságos áron kapod, az eredeti 89 675 forint helyett 69 950 forintért az alábbi linkre kattintva:

 

ELJET elektromos terepjáró gyerekeknek

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.