Válassza az Oldal lehetőséget

HiBREW H10A – félautomata, félprofi kávéfőző otthonra

HiBREW H10A – félautomata, félprofi kávéfőző otthonra

A HiBREW H10A tényleg mindent tud, amit egy ilyen géptől elvárhatunk.

HiBREW H10A – félautomata, félprofi kávéfőző otthonra

A HiBREW H10A 20 félautomata eszpresszókávéfőző egy modern konyha számára ideális választás lehet, különösen azok számára, akik szeretik személyre szabni kávéjuk ízét. Ez a gép egy 19 báros nyomású, nagy teljesítményű szivattyúval rendelkezik, amely biztosítja a kávékrém teljes kivonását. A rozsdamentes acélból készült, szálcsiszolt felület nem csak esztétikus, hanem könnyen tisztítható is.

HiBREW H10A - félautomata, félprofi kávéfőző otthonra 1

A gép programozható funkciói lehetővé teszik a kávé mennyiségének, az extrakció és a gőz hőmérsékletének, valamint az előáztatási időnek az állítását. Ezzel a funkcióval a kávé savasságát és keserűségét is könnyedén szabályozhatod, hogy tökéletesen megfeleljen az ízlésednek. A HiBREW H10A lehetőséget biztosít a kávéadagok (35-150 ml egy csészére, 70-300 ml két csészére), a hőmérsékletek (90-95 Celsius fok a meleg, 25 Celsius fok a hideg extrakcióhoz, 125-150 Celsius fok a gőz számára) és az előáztatási idő (0-10 másodperc) beállítására. A hőmérséklet kijelzése Celsius és Fahrenheit között váltogatható.

HiBREW H10A - félautomata, félprofi kávéfőző otthonra 2

A gőzrendszer kiemelkedő jellemzője a gépnek. A 270 fokban szabadon forgatható gőzkar és a magas nyomású gőz (125-150 Celsius fok) segítségével könnyedén készíthetsz sűrű, forró tejhabot a latte art-hoz. A gőzfej levehető, így könnyen tisztítható, ami megelőzi a dugulást és a tej okozta korróziót. A HiBREW H10A egy 53 cm-es rozsdamentes acél termo tekercset használ a víz hőmérsékletének stabilizálására a kazánban, ami segít megőrizni a kávé tiszta ízét. A gép tetején található csészemelegítő funkcióval a kávé elkészítése előtt meleg vízzel öblített csészéket melegen tarthatod.

HiBREW H10A - félautomata, félprofi kávéfőző otthonra 3

Műszaki adatokban a HiBREW H10A 1350W névleges teljesítménnyel, 1,8 literes víztartállyal, és 35 másodperces felfűtési idővel rendelkezik. A gép méretei (H x Sz x M): 320 x 230 x 260 mm, súlya pedig 4,35 kg. A csomag tartalmaz egy kávéfőzőt, egy egy csészényi és egy két csészényi kávépor tárolót, egy kefés kávékanalat, egy 350 ml-es kancsót, egy 58 mm-es kávétömörítőt, egy 58 mm-es portafiltert és egy felhasználói kézikönyvet.

A gépet cseh raktárból szállítják, ára a BGa2d4ee kuponkóddal az eredeti 86 088 forint helyett csak 73 175 forint itt:

 

HiBREW H10A – félautomata, félprofi kávéfőző

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.