Válassza az Oldal lehetőséget

HiBREW H4A – reklámáron a legjobb hordozható kávéfőző

HiBREW H4A – reklámáron a legjobb hordozható kávéfőző

Szeretem a HiBREW H4A-t, igaz ritkán használom, de akkor nagyon jó hogy van.

HiBREW H4A – reklámáron a legjobb hordozható kávéfőző

A HiBREW H4A hordozható kávégép autókhoz, kempingezéshez, utazáshoz vagy akár otthoni használatra készült, DC12V feszültségen működik, de adnak mellé AC/DC adaptert és USB kábelt is (ez utóbbit használva nem tud vizet melegíteni), és kompatibilis Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal, valamint kávéporral is.

HiBREW H4A - reklámáron a legjobb hordozható kávéfőző 1

készülék 15 bar nyomáson kivonja a kávé krémjét, így az aroma nem veszik el. Az egyszerű kezelhetőség érdekében a kávégépnek van egy gombja a forró és hideg extrakcióhoz. Az ergonomikus kialakítású, kézben tartható kávéfőző kényelmes használatot biztosít. A HiBREW saját fejlesztésű PCB technológiájával rendelkezik, és figyelmet fordít a részletekre, mint például az anodizált alumínium ház, a szénrost textúra, a mikro “állvány” dizájn, a szilikon forró és hideg kettős gomb és a hullámos csúszásgátló textúra.

HiBREW H4A - reklámáron a legjobb hordozható kávéfőző 2

A csomag tartalmazza a kávégépet, kapszula adaptereket, rozsdamentes acél kávépor adaptert, AC/DC és autós adaptert, USB kábelt, kávépor kanalat, csészét és a használati utasítást. A Type B (Travel Suit) változatban utazótáska és állvány is található.

Az alapcsomag ára a cseh raktárból most alig 25 000 forint. A vásárláshoz használd a BG27APR20232 kuponkódot itt:

 

HiBREW H4A hordozható kávégép

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.