Válassza az Oldal lehetőséget

19 programot kínál a VEVOR kenyérsütője

19 programot kínál a VEVOR kenyérsütője

Egyre inkább divatba jön az otthon sütött kenyér a bolti 1000 feletti kilós árak miatt.

19 programot kínál a VEVOR kenyérsütője

A VEVOR Bread Maker egy modern és sokoldalú konyhai eszköz, amely lehetővé teszi a különböző típusú kenyerek és sütemények otthoni elkészítését. Ez a kenyérsütőgép 19 különböző programot kínál, amelyek között megtalálható a francia, teljes kiőrlésű, gyors, édes, gluténmentes kenyér, valamint tészta, lekvár, torta és szendvicskészítési lehetőségek is. Az egygombos intelligens működésnek köszönhetően a gép automatikusan elvégzi a dagasztástól a fermentáláson át a sütésig minden lépést, így a kezdők is könnyedén mesterszakácsokká válhatnak.

19 programot kínál a VEVOR kenyérsütője 1

A kenyérsütő három különböző kapacitással rendelkezik: 1 font (kb. 0,45 kg), amely 1-2 személy számára elegendő, 1,5 font (kb. 0,68 kg) 2-4 személy részére, és 2 font (kb. 0,9 kg) 4-6 személy számára. Emellett három különböző kéregszínt is választhatunk: világos (puha textúrájú), közepes (édes kéreg) és sötét (ropogós kéreg), így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.

19 programot kínál a VEVOR kenyérsütője 2

A kenyérsütő belső edénye élelmiszer-minőségű kerámiából készült, amely hőálló és nem bocsát ki káros anyagokat. Tartós, nem tapadó bevonata hosszú távú használat során sem kopik le, így a kenyér nem ég oda. A keverőlapát is élelmiszer-minőségű Teflon anyagból készült, biztonságos és ártalmatlan. Minden sütési folyamat során figyelembe veszi az egészséget, így minden falatnál nyugodt lehet.

19 programot kínál a VEVOR kenyérsütője 3

A kenyérsütő 0-15 órás késleltetett indítási és 1 órás automatikus melegen tartási funkcióval rendelkezik. Az előre beállított időzítőnek köszönhetően mindig frissen sült és meleg kenyeret készíthet. Emellett áramkimaradás esetén 15 percen belül folytatja a munkát, így biztosítva a sütés folyamatosságát. Az összetevők hozzáadására emlékeztető funkcióval a sütés során nem kell aggódnia az elfelejtett hozzávalók miatt. Amikor itt az ideje az alapanyagok hozzáadásának, a kenyérsütő csipogással emlékeztet, biztosítva, hogy minden sütés finom és tökéletes legyen.

A gépet EU raktárból szállítják, ára a HOCHU kuponkóddal, ingyenes szállítással 32 914 forint itt:

 

VEVOR kenyérsütő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.