Válassza az Oldal lehetőséget

VEVOR dízelüzemű állófűtés autóba, buszba, műhelybe, akárhova

VEVOR dízelüzemű állófűtés autóba, buszba, műhelybe, akárhova

Ezek a relatív kisméretű eszközök hatékonyan fűtenek fel akár kisebb helyiségeket is.

VEVOR dízelüzemű állófűtés autóba, buszba, műhelybe, akárhova

A VEVOR Diesel Air Heater egy kiváló megoldás azok számára, akik hatékony fűtési lehetőséget keresnek autójukhoz, lakókocsijukhoz vagy beltéri helyiségekhez. Ez a 12 V-os, 8 KW teljesítményű dízel fűtőberendezés különösen hasznos kültéri kalandokhoz, mint például kempingezéshez, mivel nem igényel különösebb telepítést. A berendezés 20-25 m² területen képes hatékonyan működni, és mindössze 10 perc alatt képes felmelegíteni a környezetét, köszönhetően az innovatív homokfúvott alumínium hőcserélőjének, amely gyors és hatékony hőátadást biztosít.

VEVOR dízelüzemű állófűtés autóba, buszba, műhelybe, akárhova 1

A VEVOR dízel fűtőberendezés alacsony energiafogyasztással és magas hőteljesítménnyel rendelkezik. A precíziós, alacsony zajszintű üzemanyag-szivattyúja kevesebb mint 1 gallon (kb. 3,8 liter) üzemanyagot fogyaszt egy éjszaka alatt, ezzel csökkentve az üzemanyag-költségeket. A 0,16-0,62 liter/óra közötti üzemanyag-fogyasztási tartományban és a 5 literes (kb. 1,3 gallon) nagy kapacitású üzemanyagtartállyal a dízel légfűtő akár 8 órán át képes folyamatosan működni, maximalizálva az üzemanyag-hatékonyságot és minimalizálva az energia-pazarlást.

VEVOR dízelüzemű állófűtés autóba, buszba, műhelybe, akárhova 2

Az intelligens kettős vezérlés lehetővé teszi, hogy teljes mértékben irányíthassa a fűtési élményt. A 10 méteres távolságból működtethető távirányító és az LCD kijelző segítségével a járművet kívülről előmelegítheti, fenntarthatja a belső hőmérsékletet, előmelegítheti a motort, és megakadályozhatja az ablakok befagyását. Az LCD kijelzőn tisztán láthatja a fűtőberendezés állapotát. A hőmérséklet 8 °C és 36 °C között állítható be, így mindenki számára megfelelő lehet.

VEVOR dízelüzemű állófűtés autóba, buszba, műhelybe, akárhova 3

A VEVOR dízel fűtőberendezés 3000 méter alatti magasságban és -40 °C és 40 °C közötti hőmérsékleti tartományban is zökkenőmentesen működik. Legyen szó magaslati vagy alacsony hőmérsékletű területekről, ez a hordozható dízel fűtőberendezés folyamatos meleget biztosít, bármerre is jár.

VEVOR dízelüzemű állófűtés autóba, buszba, műhelybe, akárhova 4

Biztonságos és megbízható használatot nyújt a dízel légfűtő magas biztonsági rendszerével, lehetővé téve a gondtalan használatot különböző környezetekben, mint például autókban, lakókocsikban, hajókon és beltéri helyiségekben. A berendezés folyamatos hőmérséklet-szabályozást, időzítési funkciót, hangos közlést, előmelegítést és 270 °C feletti túlmelegedés elleni védelmet biztosít, így egész éjjel biztonságos és kényelmes élményt nyújt.

A készüléket EU raktárból szállítják hozzánk, ára a HOCHU kuponkóddal 42 933 forint itt:

 

VEVOR dízelüzemű állófűtés

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.