Válassza az Oldal lehetőséget

iMars 7 Inches fejegység, hogy a régi autó is modern legyen

iMars 7 Inches fejegység, hogy a régi autó is modern legyen

A iMars 7 Inches fejegység természetesen Androidos, ráadásul tolatókamera is jár hozzá.

iMars 7 Inches fejegység, hogy a régi autó is modern legyen

Az iMars 7 Inches fejegység egy sokoldalú és modern autós sztereó rendszer, amely Android 10.0 operációs rendszerrel és 7 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik. A készülék 2 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel van ellátva, így elegendő helyet biztosít az alkalmazások és médiafájlok számára. A 2.5D kapacitív érintőképernyő 1024 x 600 pixeles felbontással rendelkezik, ami tiszta és éles képet biztosít. A készülék beépített GPS vevővel rendelkezik, így offline navigációra is képes, míg a WiFi kapcsolaton keresztül a Google Maps segítségével valós idejű útvonaltervezést is kínál.

Az iMars 7 Inches fejegység beépített WiFi-vel rendelkezik, amely lehetővé teszi az online térképek és egyéb internetes szolgáltatások használatát. Ez a funkció különösen hasznos, ha valós idejű forgalmi információkra van szükséged, vagy ha útközben szeretnél zenét vagy videókat streamelni. A készülék támogatja a Bluetooth 4.0 kapcsolatot is, amely lehetővé teszi a hands-free telefonhívások kezelését és a zene lejátszását a telefonodról.

iMars 7 Inches fejegység, hogy a régi autó is modern legyen 1

A fejegységhez tartozik egy hátsó kamera is, amely automatikusan bekapcsol, amikor az autót hátramenetbe kapcsolod, így segítve a parkolást és a manőverezést szűk helyeken. Emellett a készülék támogatja a kormánykerék vezérlést is, így a kormányról könnyedén irányíthatod a fejegység funkcióit anélkül, hogy levennéd a kezed a kormányról.

A beépített FM rádió 30 előre beállított állomással rendelkezik, így mindig megtalálhatod a kedvenc rádióállomásaidat. A készülék támogatja a különböző audió és videó formátumokat, beleértve az MP3, FLAC, APE, WMA, WAV, AAC, AMR és számos más formátumot is. A videó formátumok között megtalálható az AVI, ASF, MP4, MOV, MPG, MPEG, VOB, MKV, FLV, TS, WMV, RMVB, 3GP és mások.

iMars 7 Inches fejegység, hogy a régi autó is modern legyen 2

A készülék négy 45 wattos kimenettel rendelkezik, így erőteljes és tiszta hangzást biztosít az autóban. Az iMars 7 Inches fejegység operációs feszültsége DC 9 – 17V, így számos autótípushoz kompatibilis. A készülék méretei 178 mm x 102 mm x 43 mm, ami standard 2 DIN méret, így könnyen beilleszthető a legtöbb autó műszerfalába.

Egy példa a készülék felhasználására lehet egy hosszabb autós túra, ahol a GPS navigáció és a zenei lejátszás egyaránt fontos. Az offline navigáció segítségével mindig pontosan tudod, merre jársz, míg a Bluetooth és WiFi kapcsolat lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéidet streameld útközben. A hátsó kamera és a kormánykerék vezérlés pedig megkönnyíti a vezetést és a parkolást, növelve a biztonságot és a kényelmet.

iMars 7 Inches fejegység, hogy a régi autó is modern legyen 3

Az iMars 7 Inches fejegység további előnye, hogy támogatja a kettős USB adapter hátlapi bemenetet, amely lehetővé teszi két USB eszköz egyidejű csatlakoztatását. Ez rendkívül hasznos lehet, ha például egy USB pendrive-ról szeretnél zenét lejátszani, miközben egy másik USB porton keresztül töltheted a telefonodat. A készülék beépített mikrofont is tartalmaz, amely tiszta és érthető beszélgetéseket biztosít a hands-free hívások során.

Az egyszerű és intuitív felhasználói felület kifejezetten autós használatra lett tervezve, így minimális figyelemelterelést okoz vezetés közben. Az iMars 7 Inches fejegység számos nyelvet támogat, így globálisan is könnyen használható. Mindezek mellett a beépített fájlkezelő lehetővé teszi különböző Android alkalmazások letöltését, telepítését és törlését, így teljesen testreszabhatod a készüléket a saját igényeid szerint.

 

Az iMars 7 Inches fejegység jelenleg 19 744 Ft-ért kapható a Banggood áruházban a BGHOBBY198 kuponkóddal, kínai raktárból szállítva. Ez az ár rendkívül kedvező, figyelembe véve a készülék által nyújtott funkciók és lehetőségek széles skáláját.

Főbb képességek:

 • 7 hüvelykes 2.5D kapacitív érintőképernyő, 1024 x 600 pixeles felbontással
 • Android 10.0 operációs rendszer, 2 GB RAM és 32 GB ROM
 • Beépített GPS vevő és WiFi kapcsolat
 • Bluetooth 4.0 hands-free telefonhívásokhoz és zenelejátszáshoz
 • Hátsó kamera támogatás automatikus kapcsolással
 • Kormánykerék vezérlés
 • FM rádió 30 előre beállított állomással
 • Többféle audió és videó formátum támogatása
 • Négy 45 wattos kimenet
 • DC 9 – 17V operációs feszültség
 • Kedvező ár 19 744 Ft a BGHOBBY198 kuponkóddal

Az iMars 7 Inches fejegység ideális választás mindazok számára, akik egy sokoldalú, könnyen használható és megfizethető autós sztereó rendszert keresnek, amely számos fejlett funkcióval rendelkezik, hogy a vezetési élményt még kényelmesebbé és élvezetesebbé tegye.

 

Vásárlás itt:

 

iMars 7 Inches fejegység

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.