Válassza az Oldal lehetőséget

Zeblaze Thor SQ – modern Androidos óra 30 ezer forint alatt

Zeblaze Thor SQ – modern Androidos óra 30 ezer forint alatt

A Zeblaze Thor SQ képességei el fognak varázsolni!

Zeblaze Thor SQ – modern Androidos óra 30 ezer forint alatt

A Zeblaze Thor SQ egy modern okosóra, amely számos fejlett funkcióval rendelkezik, és ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnék kombinálni a technológiát a napi tevékenységeikkel. Ez az óra 4G LTE kapcsolatot kínál, amely lehetővé teszi a globális hálózatok használatát, így bárhol a világon biztosítja a gyors adatátvitelt és megbízható kapcsolatot. A 2,13 hüvelykes AMOLED Retina kijelző kristálytiszta képet nyújt, 410 x 502 pixeles felbontással és akár 1000 nites fényerővel, így minden körülmények között jól látható.

Az óra Android 8.1 operációs rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a Google Play áruház használatát és különféle alkalmazások letöltését. Az óra 2 GB RAM-mal és 16 GB belső tárhellyel van felszerelve, amely elegendő helyet biztosít az alkalmazások, zenék és egyéb tartalmak tárolására. A Zeblaze Thor SQ támogatja a GPS/GLONASS/Beidou helymeghatározási rendszereket, amelyek pontos navigációt és útvonal követést tesznek lehetővé, így ideális választás lehet sportolók és utazók számára is.

Zeblaze Thor SQ - modern Androidos óra 30 ezer forint alatt 1

A beépített 2 MP-es elülső kamera lehetővé teszi a videohívások lebonyolítását és szelfik készítését, így mindig kapcsolatban maradhatsz szeretteiddel és barátaiddal. Az óra emellett különféle egészségügyi funkciókkal is rendelkezik, mint például a szívritmus- és vér oxigénszint monitorozás, lépésszámláló és alvásfigyelő, amelyek segítenek a napi aktivitás és az egészség nyomon követésében.

Az óra különleges technológiákkal is fel van szerelve, mint például a 3-tengelyes gyorsulásmérő és 3-tengelyes giroszkóp, amelyek pontosan mérik a sebességet, a gyorsulást, az emelkedők és lejtők szögét. A beépített magnetométer és iránytű segít a pontos tájékozódásban, míg az altiméter és légnyomásmérő a tengerszint feletti magasságot és a légnyomást méri. Ezek a szenzorok együttműködve biztosítják, hogy minden fontos adatot rögzíthess, akár egy hegyi túrán, akár egy városi sétán.

Zeblaze Thor SQ - modern Androidos óra 30 ezer forint alatt 2

Az óra különféle hálózati és csatlakozási módokat támogat, beleértve a GSM, WCDMA, LTE-FDD és LTE-TDD sávokat, valamint a 2,4 GHz-es WiFi-t és Bluetooth 4.2-t. A Nano SIM kártyahely lehetővé teszi a független mobilhálózati kapcsolatot, így telefon nélkül is használhatod az óra összes funkcióját. A Zeblaze Thor SQ különféle nyelveken is elérhető, beleértve a magyar nyelvet is, így mindenki könnyedén használhatja.

Az óra nagy kapacitású, 950 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely tipikus használat mellett akár 84 órás üzemidőt is biztosíthat, míg intenzív használat mellett ez az időtartam 72 órára csökkenhet. A gyors, mágneses töltés lehetővé teszi, hogy az óra teljesen feltöltődjön mindössze 45 perc alatt, így mindig készen áll a használatra.

Zeblaze Thor SQ - modern Androidos óra 30 ezer forint alatt 3

Az óra anyaga magas minőségű, erős fém unibody és üveg-kerámia alsó rész, amely tartósságot és kényelmet biztosít. Az állítható fluoroelasztomer szíj kényelmes viseletet nyújt egész nap, míg a 60 grammos súly könnyű és alig észrevehető a csuklón.

A Zeblaze Thor SQ jelenleg 29 432 Ft-ért kapható a Banggood áruházban a BGREUPZTSQ kuponkóddal, kínai raktárból szállítva. Ez az ár rendkívül kedvező, figyelembe véve az óra sokoldalúságát és fejlett technológiáját.

Zeblaze Thor SQ - modern Androidos óra 30 ezer forint alatt 4

A Zeblaze Thor SQ nem csupán egy okosóra, hanem egy valódi fitnesz- és egészségmegfigyelő eszköz is. Az óra beépített szívritmus- és vér oxigénszint monitorral rendelkezik, amelyek folyamatosan nyomon követik az egészségi állapotodat, és valós idejű adatokat szolgáltatnak a pulzusodról és a véroxigénszintedről. Az alvásfigyelő funkció segítségével nyomon követheted az alvási ciklusokat, és részletes elemzést kaphatsz az alvásminőségedről, beleértve az alvás különböző fázisait.

A lépésszámláló és az aktivitáskövető funkciók segítségével nyomon követheted a napi mozgásodat, kalóriaégetésedet és megtett távolságodat, így motiválva téged az aktív életmód fenntartására. Az óra emellett figyelmeztet az inaktivitásra, emlékeztetve téged, hogy ideje mozogni egy kicsit. Az okosóra továbbá integrálható a népszerű fitneszalkalmazásokkal, így még több adatot és elemzést kaphatsz az edzéseidről és az egészségedről. Ez a széleskörű funkcionalitás teszi a Zeblaze Thor SQ-t tökéletes választássá azok számára, akik komolyan veszik az egészségüket és a fitnesz céljaikat.

Főbb képességek:

  • 2,13 hüvelykes AMOLED Retina kijelző, 410 x 502 pixeles felbontás, 1000 nites fényerő
  • Android 8.1 operációs rendszer, 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely
  • 4G LTE kapcsolat globális hálózati támogatással
  • GPS/GLONASS/Beidou helymeghatározás
  • 2 MP elülső kamera videohívásokhoz és szelfikhez
  • Szívritmus- és vér oxigénszint monitorozás, lépésszámláló, alvásfigyelő
  • 3-tengelyes gyorsulásmérő és giroszkóp, magnetométer, iránytű, altiméter, légnyomásmérő
  • 950 mAh akkumulátor, akár 84 órás üzemidő, gyors mágneses töltés
  • Magas minőségű fém unibody, üveg-kerámia alsó rész, fluoroelasztomer szíj
  • Kedvező ár 29 432 Ft a BGREUPZTSQ kuponkóddal

Az Zeblaze Thor SQ tökéletes választás mindazok számára, akik egy megbízható és sokoldalú okosórát keresnek, amely számos fejlett funkcióval rendelkezik, és kiváló ár-érték arányt kínál.

 

Vásárlás itt:

 

Zeblaze Thor SQ okosóra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.