Válassza az Oldal lehetőséget

VEVOR jégkocka készítő gép EU raktárból 36 ezerért

VEVOR jégkocka készítő gép EU raktárból 36 ezerért

2 éve nagy sláger volt a jégkocka készítő gép, de ilyen jó áron azóta sem volt.

VEVOR jégkocka készítő gép EU raktárból 36 ezerért

A VEVOR kompakt, hordozható és gyors jégkészítő gépe, tökéletes megoldást kínál jégkockák készítésére otthon vagy akár bulikban. Ez a kisméretű, de erőteljes készülék mindössze 7 perc alatt képes előállítani 9 darab jégkockát, és 24 óra alatt akár 26 font (kb. 11,8 kg) jeget is képes előállítani, folyamatosan biztosítva a friss jégkockákat.

VEVOR jégkocka készítő gép 1

A készülék energiahatékony működést kínál a Huayi márkájú, csupán 105 wattos kompresszorának köszönhetően, miközben a zajszintje 45 decibel alatt marad. Ez a csendes működés lehetővé teszi, hogy akár a nappaliban vagy a konyhában is használd a készüléket, anélkül, hogy zavarna.

VEVOR jégkocka készítő gép 2

Az önmosó funkció biztosítja, hogy a készülék mindig tiszta maradjon. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a jégkészítő 8 percenként átmossa magát, eltávolítva a szennyeződéseket a tartályból. A készülék élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkező, BPA-mentes PP műanyagból készült, ami garantálja a biztonságos használatot.

VEVOR jégkocka készítő gép 3

A hőszigetelő rétegek és a 2,5 mm-es hab réteg biztosítja, hogy a jég akár 8 órán át is hideg maradjon áramkimaradás esetén. A VEVOR emellett 12 hónap garanciát is vállal a termékre, így nyugodt lehetsz, hogy támogatást kapsz, ha bármilyen probléma merülne fel.

 

Főbb képességek:

– 26 font (11,8 kg) jég készítése 24 óra alatt
– 9 jégkocka előállítása 7 perc alatt
– Csendes működés, kevesebb mint 45 dB zajszint
– Önmosó funkció a könnyű tisztántartásért
– 1,3 font (0,59 kg) jégkocka tároló kapacitás
– Energiahatékony, 105 wattos kompresszor
– Hőszigetelő rétegek a jég frissességének megtartásához
– BPA-mentes, élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkező anyag

Ne habozz, szerezd be ezt a kiváló, könnyen hordozható és gyors jégkészítő gépet most kedvezményes áron a VEVOR áruházban, EU raktárból a HOCHU kuponkóddal! Körülbelül 36 000 forintért elkápráztathatod vendégeidet frissen készített jégkockákkal.

Vásárlás itt.

 

VEVOR jégkocka készítő gép

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.