Válassza az Oldal lehetőséget

HiBREW H4 – a hordozható kávéfőzők királya

HiBREW H4 – a hordozható kávéfőzők királya

Friss kávé azoknak, akik folyton úton vannak!

HiBREW H4 – a hordozható kávéfőzők királya

A HiBREW H4 egy multifunkcionális, hordozható kávéfőző, amely tökéletes társ utazáshoz, kempingezéshez vagy akár az irodába is. A készülék háromféle kávéval kompatibilis: Nespresso OriginalLine kapszulával, Dolce Gusto kapszulával és őrölt kávéval is működik. A kávéfőző méretei mindössze 7 x 7 x 24 cm, és a súlya 0,6 kg, így könnyen magaddal viheted bárhová.

HiBREW H4 - a hordozható kávéfőzők királya 1

A készülék egyetlen gombnyomással működik. Ha USB-kábellel használod, akkor forró vizet kell hozzáadni, majd 2-3 másodpercig nyomva tartani a bekapcsológombot. Ha autós töltővel vagy hálózati adapterrel használod, akkor hideg vagy forró vizet is használhatsz, és egy gyors gombnyomással elindíthatod a főzési folyamatot, amely 5-8 percig tart.

HiBREW H4 - a hordozható kávéfőzők királya 2

A kávéfőző 15 bar nyomással rendelkezik, ami garantálja, hogy minden alkalommal ízletes és aromás eszpresszót kapj. A készülék 80 W teljesítményű és DC12V feszültségű, a víztartálya pedig 60 ml-es. A kávéfőző könnyen tisztítható: csak tiszta vizet kell hozzáadni, és egy kapszula nélküli főzéssel automatikusan megtisztítja a gép belsejét.

Csomag tartalma:

A csomagban találsz egy HiBREW H4 kávéfőzőt, egy hordozható tárolótáskát, egy összecsukható tartót, egy hálózati adaptert, egy USB töltőkábelt, egy autós cigaretta töltő adaptert, különböző kapszula adaptereket és egy felhasználói kézikönyvet. Mindezek mellett a készülékkel kapsz egy kávépor adaptert és egy Dolce Gusto kapszula adaptert is, így a kávézási lehetőségeid szinte végtelenek lesznek.

A gépre természetesen adom a kupont, amivel cseh raktárból 20 százalékos kedvezménnyel, kicsivel 30 ezer forint felett veheted meg. A vásárláshoz a BGe1365b kódot használd itt:

 

HiBREW H4 kávéfőző

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.