Válassza az Oldal lehetőséget

Átfolyós vízmelegítő, ha a boyler nem fér el

Átfolyós vízmelegítő, ha a boyler nem fér el

Az átfolyós vízmelegítő akkor és annyi melegvizet készít, amennyire szükséged van.

Átfolyós vízmelegítő, ha a boyler nem fér el

Az átfolyós vízmelegítő ideális választás mindazok számára, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének forró vizet előállítani otthonukban. A kompakt, falra szerelhető készülék 7500 wattos teljesítménnyel működik, és 30 °C-tól 55 °C-ig állítható hőmérséklet-tartományban biztosítja a forró vizet. Ez a készülék tökéletesen alkalmas konyhák, fürdőszobák, iskolák és kórházak számára, ahol folyamatos és gyors melegvíz-ellátásra van szükség.

Átfolyós vízmelegítő, ha a boyler nem fér el 1

A vízmelegítő különleges intelligens frekvenciaátalakító technológiával van ellátva, amely alacsony energiafogyasztást és energiatakarékosságot biztosít. Az eszköz támogatja a termosztát módot és az energiafogyasztás beállítását, ami lehetővé teszi a hőmérséklet és a teljesítmény egyszerű szabályozását az érintőképernyőn vagy távirányítón keresztül. Ez a funkció nemcsak kényelmes, de hozzájárul az energiahatékonysághoz is, hiszen csak annyi energiát használ, amennyire szükség van a kívánt hőmérséklet eléréséhez.

Átfolyós vízmelegítő, ha a boyler nem fér el 2

Az átfolyós vízmelegítő biztonsági funkciókkal is fel van szerelve. Többek között rendelkezik túlfeszültség-védelemmel, túlmelegedés elleni védelemmel, földelésvédelemmel és vízszivárgás elleni védelemmel. Az önellenőrző funkció segít az esetleges hibák gyors azonosításában és javításában, így biztosítva a készülék hosszú élettartamát és megbízhatóságát.

Átfolyós vízmelegítő, ha a boyler nem fér el 3

A készülék nagy érzékenységű vízáramlás-érzékelője biztosítja, hogy alacsony víznyomás mellett is működjön. Ez különösen előnyös magas épületekben vagy olyan helyeken, ahol a víznyomás gyakran ingadozik. A beépített réz vízbe- és kimenet biztosítja a magas hőmérséklettel és korrózióval szembeni ellenállást, tovább növelve a készülék stabilitását és élettartamát.

Átfolyós vízmelegítő, ha a boyler nem fér el 4

A telepítés és használat rendkívül egyszerű. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy a készülék kis helyen is elférjen, így bármelyik helyiségben könnyedén elhelyezhető. Az érintőképernyős vezérlőpanel és a távirányító egyaránt kényelmes és praktikus kezelhetőséget biztosítanak. Az IPX4-es vízállósági besorolás révén a készülék nedves környezetben is biztonságosan használható.

Átfolyós vízmelegítő, ha a boyler nem fér el 5

A termék jelenlegi ára a Tomtop áruházban körülbelül 32 000 forint, ami rendkívül kedvező ár-érték arányt kínál. A kínai raktárból történő szállítás megbízható, így viszonylag rövid időn belül élvezheted a készülék nyújtotta kényelmet és hatékonyságot.

Főbb képességek:

  • 7500 wattos teljesítmény
  • Állítható hőmérséklet 30 °C-tól 55 °C-ig
  • Intelligens frekvenciaátalakító technológia
  • Termosztát mód és teljesítmény beállítás
  • Többféle biztonsági védelem
  • Magas érzékenységű vízáramlás-érzékelő
  • Kompakt és könnyen telepíthető
  • Kedvező ár: körülbelül 32 000 forint
  • Gyors szállítás spanyol raktárból

Ez az átfolyós vízmelegítő megbízható és költséghatékony megoldást nyújt a folyamatos melegvíz-ellátásra, és számos praktikus funkcióval könnyíti meg a mindennapi életet.

Vásárlás itt:

Átfolyós vízmelegítő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.