Válassza az Oldal lehetőséget

Ultenic K20 – barátságos áron a kétfiókos sütő

Ultenic K20 – két fiókkal csábít sütésre a légkeveréses sütő

Egyszerre sütheted a húst és a krumplit, eléggé csábító!

Ultenic K20 – két fiókkal csábít sütésre a légkeveréses sütő

Az Ultenic K20 kétzónás légsütőt, egy olyan konyhai készülék, amelyet úgy terveztek, hogy gyorsabbá és egészségesebbé tegye a főzést. Ez a légsütő 8 literes (2 x 4 liter) kapacitással rendelkezik, amely két külön kosárnak ad helyet, és egyszerre képes elindítani és befejezni a sütést, így tökéletes családok számára is.

Ultenic K20 - barátságos áron a kétfiókos sütő 1

A Sync Finish funkcióval az Alexa hangutasításával is vezérelheted és ütemezheted a főzést, így felszabadul az időd más feladatok elvégzésére. A K20 6 az 1-ben multifunkciós üzemmódot kínál, mint például a sütés, az előmelegítés és a szárítás, így sokféle ételt készíthetsz vele.

Ultenic K20 - barátságos áron a kétfiókos sütő 2

Rendelkezik egy ütemezett főzési funkcióval is, amely lehetővé teszi, hogy a “gyári” telefonos alkalmazás segítségével főzési ütemtervet készíts, így akár 12 órára előre is képes leszel a sütési menetrendet beállítani. Az Ultenic alkalmazásban elérhető több mint 100 online recept segítségével profi szakács válhat belőled. Ez a légkeveréses sütő 2850 W teljesítményű és 80 ° C – 200 ° C hőmérséklet-tartományú. A termék méretei 36,7 x 36,5 x 31,2 cm, tömege pedig 6,8 kg.

A gép ára a cseh raktárból rendelve most 46 800 forint a ULTENICK20 kuponkóddal. A vásárláshoz katt az alábbi hivatkozásra:

 

Ultenic K20 két fiókos légkeveréses sütő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.