Válassza az Oldal lehetőséget

AGSIVO – ételhordó a XXI. századból

AGSIVO – ételhordó a XXI. századból

Az életemnek még aktív része volt az ételhordózás, volt benne valami bugi, hogy haza vihettem az ebédemet.

AGSIVO – ételhordó a XXI. századból

Az AGSIVO doboza némileg kevesebbet nyújt, hiszen kisebb a kapacitása, de más részről sokkal többet ad, hiszen ebből, bárhol is vagy, meleg kajához fogsz jutni. A 60W teljesítményű, zöld színű ebédlődoboz ugyanis nemcsak tárolja, hanem fel is melegíti az ételt, így nem kell többé sorban állni melóhelyen a konyhában a mikrohullámú sütőknél.

AGSIVO - ételhordó a XXI. századból 1

A készülék két különálló tápcsatlakozóval rendelkezik: egyet az otthoni vagy irodai használathoz (220 V), és egyet az autóban való használatra (12 V), így bárhol könnyedén melegíthető az étel. A PTC technológia biztosítja az étel állandó hőmérsékleten tartását 50 °C és 60 °C között, miközben megőrzi annak nedvességtartalmát. Az étel felmelegítése általában 25-50 percet vesz igénybe, attól függően, hogy az étel hűtőből került-e elő, vagy az aktuális környezeti hőmérséklet alacsonyabb-e.

AGSIVO - ételhordó a XXI. századból 2

A doboz fedelének tervezése megakadályozza, hogy használat közben elmozduljon, így az étel nem fog kifolyni útközben, de az autóban történő szállítás során sem kell aggódni a folyadékok kiömlése miatt. Az ebédlődoboz élelmiszer minőségű PP műanyagból és rozsdamentes acélból készült, amelyek magas hőmérsékletnek ellenálló, nem toxikus, tartós, környezetbarát és biztonságos anyagok. A csomag tartalmaz egy műanyag rekeszt, egy 304-es rozsdamentes acél belső dobozt, egy rozsdamentes acél villát, egy kanalat, egy hordozó táskát, két tápkábelt és egy felhasználói kézikönyvet.

Ezt a dobozt kínai raktárból szállítják, ára a BG6d4f20 kuponkóddal ~12 300 forint itt:

 

AGSIVO ételhordó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.