Válassza az Oldal lehetőséget

Proscenic T31 – ebben a légkeveréses sütőben minden elfér

Proscenic T31 – ebben a légkeveréses sütőben minden elfér

A Proscenic T31 15 literes, vagyis három nagyobb légkeveréses sütő kapacitását tudja.

Proscenic T31 – ebben a légkeveréses sütőben minden elfér

A Proscenic T31 Légkeveréses Sütő egy 1700 W teljesítményű, 15 literes kapacitású konyhai eszköz, amely a modern technológia és a kényelmes funkciók kombinációjával kínál egyszerű és egészséges főzési lehetőségeket. A sütő 12 előre beállított programmal rendelkezik, amelyek között megtalálható a kenyérsütés, marhahús sütés, csirke sütés és a fagyasztott ételek melegítése. Ezek a programok egyszerűen választhatók ki az érintőképernyőn vagy a forgó gomb segítségével, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy pontosan szabályozza az időzítést és a hőmérsékleti beállításokat.

Proscenic T31 - ebben a légkeveréses sütőben minden elfér 1

A sütő 360 fokos légáramlási technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy az ételek belül puhák, kívül ropogósak legyenek. A “proscenic” alkalmazással csatlakoztathatod a sütőt, és hozzáférhetsz számos online recepthez, valamint időzítő funkcióval rendelkezik a könnyebb főzés érdekében. A T31 légkeveréses sütő 80%-kal kevesebb olajat használ a hagyományos sütőkhöz képest, így egészségesebb ételeket készíthetsz.

Proscenic T31 - ebben a légkeveréses sütőben minden elfér 2

A sütő emlékeztető jelzéssel is rendelkezik, amely mind a gépen, mind a telefonon működik, így nem felejted el megfordítani az ételeket sütés közben. Az összes alkatrész rozsdamentes acélból készült, nem tapadó bevonattal, így könnyen tisztíthatók és mosogatógépben is moshatók. Az átlátszó ablaknak köszönhetően bármikor ellenőrizheted az ételek állapotát. Összességében a Proscenic T31 Légkeveréses Sütő ideális választás azok számára, akik egyszerűen, gyorsan és egészségesen szeretnének főzni. A modern technológiával, kényelmes funkciókkal és egyszerű kezelhetőséggel ez a sütő minden konyhában nélkülözhetetlen eszközzé válhat.

A gép a mérete okán természetesen drágább, mint egy átlagos légkeveréses sütő, a BG1656dd kuponkóddal 48 200 forintot kel érte fizetnünk. Cseh raktárból szállítják.

 

Proscenic T31 légkeveréses sütő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.