Válassza az Oldal lehetőséget

70mai – a legkedveltebb autós menetrögzítő kamera árát is a mélybe küldték

70mai – a legkedveltebb autós menetrögzítő kamera árát is a mélybe küldték

Ez a 70mai kamera az olcsóbb autós rögzítők közül a legkedveltebb darab.

70mai – a legkedveltebb autós menetrögzítő kamera árát is a mélybe küldték

A 70mai egy fedélzeti kamera, amely kiváló minőségű felvételeket készít mind nappal, mind éjszaka. Ez a modell különösen alkalmas azok számára, akik szeretnék rögzíteni útjaikat, biztosítva ezzel a biztonságot és a nyugalmat vezetés közben. A kamera legfontosabb jellemzői között szerepel a 130°-os széles látószög, amely lehetővé teszi, hogy a kamera három sávot is lefedjen, csökkentve ezzel a vakfoltokat. A 1080P HD felbontás biztosítja a tiszta és részletgazdag képminőséget, ami különösen fontos események rögzítésekor.

70mai - a legkedveltebb autós menetrögzítő kamera árát is a mélybe küldték 2

Az éjjellátó funkció révén a kamera éjszaka is kiváló minőségű felvételeket készít, így biztosítva a folyamatos felügyeletet és biztonságot. A G-szenzor technológiának köszönhetően a kamera automatikusan rögzíti a vészhelyzeteket, például ütközéseket, és megőrzi ezeket a felvételeket. A hangvezérlés lehetővé teszi, hogy a vezető kezét a kormányon tartva irányíthassa a kamerát, növelve ezzel a biztonságot vezetés közben. Az APP vezérlés révén a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a felvételekhez, megtekinthetik az élő képet, vagy visszanézhetik a korábbi felvételeket.

70mai - a legkedveltebb autós menetrögzítő kamera árát is a mélybe küldték 3

A kamera további jellemzői közé tartozik a loop rögzítés, amely automatikusan felülírja a régebbi felvételeket, így biztosítva a folyamatos rögzítést. A készülék támogatja a 16-64GB-os (nem tartozék) Micro SD kártyákat, amelyek Class 10 vagy annál magasabb besorolásúak.

A csomag tartalma:

  • 70mai Smart Dash Cam 1S
  • Felhasználói Kézikönyv
  • 3.5m Micro USB kábel
  • Autós Töltő
  • Elektrosztatikus Matrica

Összességében a 70mai 130° Autós DVR 1S egy kiváló választás azok számára, akik magas minőségű, megbízható és könnyen kezelhető fedélzeti kamerát keresnek. A készülék modern funkciói, mint az éjjellátó képesség, hangvezérlés és APP támogatás, biztosítják a felhasználók számára a kényelmet és a biztonságot az úton.

70mai - a legkedveltebb autós menetrögzítő kamera árát is a mélybe küldték 4

A kamera ára jelenleg a legalacsonyabb hazai árak alatt van (árukereső alapján), így érdemes vetni rá egy pillantást. A vásárláshoz használd a BG38bab1 kuponkódot, ezzel az ár 13 ezer forint alá kerül.

 

70mai menetrögzítő kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.