Válassza az Oldal lehetőséget

Legyél Vasember a Xiaomi új EKG szenzoros pólójával

Legyél Vasember a Xiaomi új EKG szenzoros pólójával

De figyelj oda, ha pirosan világít baj van!

Legyél Vasember a Xiaomi új EKG szenzoros pólójával

A Xiaomitól nem meglepő módon egy elég érdekes pólót mutatott be. A cég égisze alatt eddig is készültek sportcuccok, cipők, pólók, zoknik, nadrágok, ezek többnyire azoknak, akik futásban mérik ki a napi edzésadagjukat.

Legyél Vasember a Xiaomi új EKG szenzoros pólójával 2

Az új póló is használható futáshoz, de használható mindenféle egyéb sporthoz is. Érdekessége, ahogy a mellrészen egy “beépített” EKG szenzort találunk, ami fényjelzéssel figyelmeztet minket, ha túlterheljük a ketyegőt. Természetesen van benne Bluetooth, így a mért értékekket naplózni is tudjuk. Hasonló kütyü van a piacon, de azok túlnyomórészt külön pánttal csatlakoztathatók a mellkasra. A Xiaomi ezt a problémát egyszerűsítette le azzal, hogy az érzékelő közvetlenül a pólónkon van elhelyezve.

Legyél Vasember a Xiaomi új EKG szenzoros pólójával 3

Mondanám, hogy olcsó, és végül is az is, hiszen egy kényelmes sport póló mellé mg ezt a szenzoros kütyüt is megkapjuk majd 20 ezer forintért. Itt lehet figyelni, hogy mikor lesz készleten:

Xiaomi Mijia Sports T-shirt Smart ADI ECG Chip

 

További Xiaomi hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.