Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Redmi 7 – nyolcmagos Snapdragon procival a hét legjobb vétele (kupon)

Xiaomi Redmi 7 – nyolcmagos Snapdragon procival a hét legjobb vétele (kupon)

Elképesztően olcsón vehetjük meg a Xiaomi út telefonjait, pedig a hardver magasabb árat indokolna!

Xiaomi Redmi 7 – nyolcmagos Snapdragon procival a hét legjobb vétele (kupon)

Már az előző szériánál is tapasztalhattunk kedvező változást, de a Redmi 7 valami egészen elképesztően ütős lett, ráadásul kicsivel 100 dollár felett megkapjuk most a legolcsóbb változatot.

Xiaomi Redmi 7 - nyolcmagos Snapdragon procival a hét legjobb vétele (kupon) 1

Az előző szériában a Xiaomi Redmmi 6A volt az abszolút belépőszint, a Redmi 6 pedig az a telefon, amit már érdemes volt megvenni is. Az utód, az alig néhány hete bemutatott Redmi 7  még jobb lett, hiszen a MediaTek központi egységet egy Qualcomm Snapdragon 632 váltotta, ami a nyolc magjával és az 1,8 GHz-es órajelével korrekt sebességet produkál. Az új lapka természetesen modern, így nem leszünk híján multimédiás képességeknek sem, A Redmi 7 több kiépítésben kerül piacra, most abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mindegyikhez tudunk kuponos akciót, amikkel pofátlanul olcsón juthatunk a készülékekhez. A kiépítés beli változás természetesen csak a memóriát és a háttértárat érinti. A legolcsóbb verzióban 2 GB RAM és 16 GB ROM van, a középsőben 3/32- a legdrágábban 3/64 GB-ot találunk.A háttértár természetesen bővíthető memóriakártyával, akár 256 GB-os kártyát használva.

Xiaomi Redmi 7 - nyolcmagos Snapdragon procival a hét legjobb vétele (kupon) 2

A Redmi 7 nem csak belül, hanem kívül is izgalmas és modern. Már nincs rajta nagy notch, csak egy pici cseppalakú, ami az előlapi kamerát rejti. 6,26 col, az oldalarány 19:9-es, a felbontás pedig HD+, vagyis 1520 x 720 pixeles. A fényképezést három kamerára bízták a Xiaomi mérnökei. Az előlapon egy 8 megapixeles, a hátlapon pedig egy 12+2 megpixeles kombó dolgozik. A kamerákhoz természetesen megkapjuk a Xiaomi mesterséges intelligenciáját és az arcszépító módokat is. Ha videózunk, akkor 1080p felbontás mellett akár 60 képkocka per másodperces sebességgel is tehetjük.

Xiaomi Redmi 7 - nyolcmagos Snapdragon procival a hét legjobb vétele (kupon) 3

Az egyéb képességekre sem lesz panasz. Rengteg szenzor, köztük természetesen az ujjlenyomat olvasó is megtalálható a mobilon. Navigációhoz kapunk  GPS, AGPS, GLONASS, QZSS és BEIDOU támogatást, a wifi az n szabványt kezeli, a Bluetooth 4.2-es. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh, ami ehhez a vashoz bőven elegendő lesz, látatlanban normál használat mellett a két napos üzemidőt is megelőlegezzük neki.

Xiaomi Redmi 7 - nyolcmagos Snapdragon procival a hét legjobb vétele (kupon) 4

Az új telefon egy néhány napig tartó akcióban kuponnal csökkentett áron vásárolható meg. Az akciós készlet, ahogy az lenni szokott véges, mindössze néhány 100 darabra rúg, ami persze nem csak a magyar vásárlóknak érhető el, így nem jósolnánk túl hosszú időt, hogy elfogyjon. Alább találhatjátok a kuponkódokat és az árakat, a telefon nevére kattintva juttok az áruház megfelelő oldalára,

Ne feledjétek, a vámmentes szállításhoz válasszátok az EU Priority Line szállítási módot!

+1 elképesztően jó ajánlat: Xiaomi Mi 9 6/64 GB Global verzió mindössze 499,99 dollár helyett 449,99 dollárért! – Kuponkód: 4BGM964


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.