Válassza az Oldal lehetőséget

A Xiaomi Mi Band 3 új színt és új csomagolást kap

A Xiaomi Mi Band 3 új színt és új csomagolást kap

A Xiaomi Mi Band 3 nevű okoskarkötő kétségtelenül a vállalat egyik legkelendőbb terméke.

A Xiaomi Mi Band 3 új színt és új csomagolást kap

Közvetlenül a tavalyi májusi megjelenés után a Xiaomi Mi Band 3 minden rekordot megdöntött, folytatva az előd dicsőséges menetelését. A karkötő amellett, hogy valóban lényeges újításokat kapott egy dologban hűen követte a Xiaomi hagyományokat, ez pedig a csomagolás. A teljesen dísztelen fehér dobozon semmi nem utalt arra, hogy a világ egyik legkedveltebb okoskarkötőjét tartalmazza. Ezen változtat most a Xiaomi. Az új évet új színekkel és csomagolással ünnepli. A doboz megnőtt, az alsó színes rész egyértelműen mutatja, hogy a benne lévő karkötő milyen színű pántot kapott. Azt hiszem nehéz a ténnyel vitatkozni, hogy az új csomagolás tényleg szép lett, méltó a benne rejtőző termékhez. Az új szíjakat is csak üdvözölni tudjuk, nem hivalkodók, de mégis sokkal mutatósabbak, mint a hagyományos fekete szilikon.

mi band 3 2

Ha szeretnél magadnak egy Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötőt, akkor ide kattints: Xiaomi Mi Band 3 (ez még a régi csomagolás)

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.