Válassza az Oldal lehetőséget

Doogee N20 Pro – ez is best buy telefon lesz?

Doogee N20 Pro – ez is best buy telefon lesz?
92 / 100
A Doogee N20 a maga idejében talán a legjobb ár-érték arányú mobil volt, a Doogee N20 Pro is elég jól sikerült.

Doogee N20 Pro - ez is best buy telefon lesz?

A Doogee N20 kellemes teljesítményt, meglehetősen sok memóriát, normális háttértárat és FHD kijelző adott bagóért, ráadásul a hátlapon, akkoriban, a kategóriájában szokatlan módon három kamerát hordozott. Mondjuk ezek minőség az elfogadható szintet éppen csak átvitte, de, ahogy mondani szokták, olcsó húsnak híg a leve, két petákból nem lehet világelső kamerát csinálni.

Doogee N20 Pro - ez is best buy telefon lesz? 1

Most megérkezett az utód, a Doogee P20 Pro, és már látatlanban ki merem jelenti, hogy méltő utód válik belőle. A kamerákra itt sem helyeztek túl sok hangsúlyt, ami már abból is látható, hogy csupán a szelfi- és a hátlapi főkamera felbontását adták meg, ezek 16-16 pixelesek. Viszont a hátlapon immár 4 kamera van, ráadásul ezek valós kamerák, nincs közöttük mélységérzékelő szenzor.

Ahogy mondtam, a főkamera 16 megás, emellett van egy széleslátószögű, egy portré és egy makro kamera is, utóbbival akár 4 centi távolságból is fotózhatunk. A szelfikamera kapcsán a gyártó kiemeli, hogy Samsung szenzor van benne, ami jó, viszont ebből lényegében kiderül, hogy a hátlapon biztos nem az van. Hogy mi nem tudjuk, Sonyra csak álmainkban merünk gondolni.

Doogee N20 Pro - ez is best buy telefon lesz? 2

A telefon, hűen az elődhöz, kispénzért akar nagy teljesítményt adni. Ez többé-kevésbé sikerül is neki. A Helio P60 központi egység nem rossz darab, sok a mag, magas az órajel, alacsony a fogyasztás, szóval remek választás a középkategóriában. Ennél egyel érdekesebb, hogy a mobilban 6 GB memória és 12 GB beépített tár van, utóbbit memóriakártyával tudjuk duplázni. A kijelző 6,3 colos, csepp alakú kameraszigettel és FHD felbontással. Van egy 4400-as akksink 10 watoos “gyors”töltéssel, normális mennyiségű szenzort is kapunk, szóval, összességében nagyon rendben van a cucc!

Doogee N20 Pro - ez is best buy telefon lesz? 3

A Doogee N20 Pro, az elődhöz hasonlóan lett felépítve, de minden területén túllépett az öcskösön. A proci jóval erősebb, a memória és a háttértár mennyisége egy jóval drágább mobilnak is becsületére válna, kamerából is több lett. Sajnos egy picit az ár is emelkedett, de ez valahol érthető is. Cserébe a külsővel továbbra sincs baj, a Pro is hasonlóan szép lett mint az elődje.

Kupon természetesen még nincs rá, de az ára így is elég finom! Vásárlás itt:

 

Doogee N20 Pro – 6/128 GB

 

További Doogee tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2