Válassza az Oldal lehetőséget

Így néz ki a Xiaomi Redmi Note 9 Pro kívül és belül

Így néz ki a Xiaomi Redmi Note 9 Pro kívül és belül

Még nem telt egy év, a Xiaomi Redmi Note 8 bemutatkozása óta, de holnap már érkezik az utód.

Így néz ki a Xiaomi Redmi Note 9 Pro kívül és belül

A Redminél úgy döntöttek, hogy ideje a frissítésnek, ami meglepő, hiszen a Redmi Note 8/Pro sincs olyan régen a piacon. Igaz, ahogy eddig, úgy az új telefonok sem global verzióban érkeznek első körben. A szerencsés ország, ahol a leghamarabb kapható lesz, már megint India. Persze érthető a dolog, a Xiaomi Indiában piacvezető, és az ország a világ második legnagyobb piaca jelenleg.

Így néz ki a Xiaomi Redmi Note 9 Pro kívül és belül 2

A Redmi Note 8 Pro-t egy vietnami Youtuber kapta meg, lehetősége volt kipróbálni és szétszedni a telefont, így az alábbi videóban, már minden kétséget kizáróan, az új Note 9 Pro mobilt láthatjuk. Az előzetes várakozások igaznak bizonyultak, a kamera egység formája megváltozott a hátlapon, az ujjlenyomat olvasó a telefon oldalára került.

Így néz ki a Xiaomi Redmi Note 9 Pro kívül és belül 3

A telefonon nem csak elől, hanem hátul is üveg lesz, persze ezen nem átlátszó, mint a Xiaomi Mi 10 Explorer Edition esetén. A képek alapján láthatjuk, hogy az előlapi üvegen a csepp alakú kamerasziget is eltűnt, bár a kamera elhelyezése nem változott. Viszont, most már csak egy lyuk lesz, amin az optika ki tud kukucskálni.

A hátlapi kamerák specifikációja érdekesen alakul. Úgy tűnik, hogy a fő érzékelő 20 megapixeles lesz, mellette egy 8 megapixeles széleslátószögű, egy 5 megapixeles makró lencse és egy 2 megapixeles mélységszenzor lesz. Ahogy mindenki tudja, a Redmi Note 8 Pro főkamerája 64 megapixeles volt, így kicsit érthetetlen ez a visszalépés. Persze, egy évvel ezelőtt abban is kételkedtünk, hogy a Note 8 Pro-ba választott MediaTek központi lapka megfelelő lesz e, aztán kiderült, hogy nagyon is, igazi meglepetés volt a teljesítménye.

További technikai részletek és a pontos árak (Az indiai árak) holnap érkeznek!

További Xiaomi hírek oldalunkon

 

Forrás: Gizchina

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.