Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Mijia 10 colos digitális rajztábla

Xiaomi Mijia 10 colos digitális rajztábla

A gyerekeim kedvence ez a Xiaomi tábla, és pont ebben a méretben.

Xiaomi Mijia 10 colos digitális rajztábla

A Xiaomi Mijia 10 hüvelykes LCD Rajztábla egy innovatív és gyermekbarát eszköz, amely ideális választás a kreatív kifejezésre és a tanulásra. Ez a fekete színű, könnyű és hordozható tábla különösen alkalmas gyerekek számára, hogy rajzoljanak, írjanak, vagy akár játékosan tanuljanak.

Xiaomi Mijia 10 colos digitális rajztábla 1

A tábla fő jellemzői közé tartozik a színes kézírás lehetősége, amely élénk és vonzó vizuális élményt nyújt. A mágneses rögzítés lehetővé teszi, hogy a stylust egyszerűen rögzítsük és ne veszítsük el. Az egygombos törlés funkcióval egyszerűen és gyorsan törölhető a tábla tartalma, ami környezetbarát és papírtakarékos megoldást kínál.

Xiaomi Mijia 10 colos digitális rajztábla 2

A tábla kialakítása figyelembe veszi a szem védelmét, így hosszabb használat során sem okoz fáradtságot vagy károsodást a szemnek. A könnyű és hordozható kialakítás révén a táblát könnyedén magunkkal vihetjük utazások során, iskolába vagy akár kirándulásokra. A tábla méretei 163 × 227 × 6,7 mm, ami elegendő teret biztosít a kreatív tevékenységekhez, miközben kompakt mérete révén könnyen elfér a táskákban. A tábla működéséhez egy CR2025 típusú gombelem szükséges, amely hosszú üzemidőt biztosít.

A csomag tartalma:

  • 1× 10 hüvelykes Tábla
  • 1× Íróeszköz
  • 1× Felhasználói Kézikönyv

Összességében a Xiaomi Mijia 10 hüvelykes LCD Rajztábla egy kiváló eszköz a gyerekek számára, amely segíti őket a kreativitásuk fejlesztésében, miközben szórakoztató és interaktív módon tanulhatnak. A tábla környezetbarát, szemkímélő és könnyen használható, így ideális választás otthoni és iskolai használatra egyaránt.

Ami nagyon jó még ebben a táblában, az a jelenlegi ára, mert 11.11 alkalmából 5700 forintért megkaparinthatjuk a BGDB103 kuponkód használatával. Kínai raktárból szállítják, így ha karácsonyra szeretnéd rendeld meg minél hamarabb!

 

Xiaomi Mijia 10 colos digitális rajztábla

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.