Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWill BW-CLT1 – a konyhai okos lámpám még sosem volt ennyire olcsó

BlitzWill BW-CLT1 – a konyhai okos lámpám még sosem volt ennyire olcsó

A CLT2 kistestvére valamivel kisebb, de ugyan olyan okos!

BlitzWill BW-CLT1 – a konyhai okos lámpám még sosem volt ennyire olcsó

A BlitzWill BW-CLT1 egy LED-es okos mennyezeti lámpa, amely modern megjelenést és kiváló világítási képességeket kínál. A lámpa két részből áll: egy fővilágításból és egy RGB hangulatvilágításból. A 42 RGB LED-hangulatfény 16 millió színben pompázik. A lámpa színhőmérséklete állítható 2700-tól 6500 Kelvinig, így a meleg fehértől a nappali fehérig terjedő fényerősséget biztosít. A 2200 lumen fényerő és a Ra ≥ 80 színhőmérséklet-index biztosítja, hogy a fény lágy, mégis világos legyen. Az alkalmazás távirányítóval történő vezérlése lehetővé teszi a lámpa beállítását az ágyból vagy távolról.

BlitzWill BW-CLT1 - a konyhai okos lámpám még sosem volt ennyire olcsó 1

Az opcionális és egyedi jelenetmódok alkalmazkodnak a környezethez vagy a tevékenységhez. Az alvás és ébredés módja segít a pihentető alvásban és az ébredésben. A hangvezérlés további kényelmet nyújt, lehetővé téve a lámpa be- és kikapcsolását hangparancsokkal. Az elegáns megjelenésű akril lámpabúra egyenletes fényeloszlást biztosít, míg a zárt szerkezet megakadályozza a rovarok bejutását. A lámpa könnyen telepíthető a forgó csatolóelemekkel, és a magas szilárdságú burkolat nem deformálódik könnyen.

BlitzWill BW-CLT1 - a konyhai okos lámpám még sosem volt ennyire olcsó 2

A BlitzWill® BW-CLT1 okos mennyezeti lámpa PMMA, PC és AL anyagokból készült, ɸ300xH32 mm méretű, AC100-240V 50-60Hz bemeneti feszültsége, 32W teljesítménye, 2200 LM a fényerő, 78 darab SMD2835 és 42 darab SMD5050 RGB LED dolgozik benne. A lámpa Wi-Fi kapcsolattal (2.4GHz), BlitzWolf/Tuya/Smart Life alkalmazásvezérléssel, Amazon Alexa/Google Home támogatással, CE/RoHS tanúsítvánnyal, -20-tól +40 Celsius fokig terjedő működési hőmérséklet-tartománnyal és 0%-80% működési páratartalommal rendelkezik. Összességében a BlitzWill® BW-CLT1 egy modern, sokoldalú és könnyen kezelhető okos mennyezeti lámpa, amely elegáns megjelenést és kiváló világítási képességeket kínál otthoni vagy irodai környezetben.

A lámpát cseh raktárból küldik hozzánk, ára a BGDB006 kuponkóddal 13 113 forint itt:

 

BlitzWill BW-CLT1 okos plafonlámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.