Válassza az Oldal lehetőséget

HiBREW H2B – félár közelében ma a népszerű kávéfőző

HiBREW H2B – félár közelében ma a népszerű kávéfőző

A HiBREW H2B 5-az-1-ben kávéfőző ma 20 ezer forintos kupont kapott.

HiBREW H2B – félár közelében ma a népszerű kávéfőző

A HiBREW H2B egy sokoldalú, 19 báros nyomással működő kávéfőző, amely többféle kapszulával kompatibilis, és 5 az 1-ben funkcionalitást kínál. A különböző adaptereknek köszönhetően a kávéfőző Kcup kapszulával, Nes kapszulával, DG kapszulával, ESE kávépoddal és őrölt kávéval is használható, így széles választékot kínál a kávékészítés öröméhez.

HiBREW H2B - félár közelében ma a népszerű kávéfőző 2

A HiBREW H2B kávéfőző rendelkezik egy forró és hideg dupla extrakciós rendszerrel, valamint 19 báros, nagy nyomású extrakciós funkcióval, amely gazdag és ízletes kávét biztosít. A 600 ml-es nagyméretű víztartály és a 7 különböző szintű vízmennyiség-választás révén a H2B kávéfőző a lehető legfinomabb kávét nyújtja.

HiBREW H2B - félár közelében ma a népszerű kávéfőző 3

A kávéfőző egyszerű gombkialakítással, rozsdamentes acél fogantyúval és élelmiszer-biztonságú anyagokból készült víztartállyal rendelkezik, így tartós, könnyen kezelhető és biztonságos készülék. A HiBREW H2B kávéfőző mérete 245 x 110 x 245 mm, a csomag súlya 3,6 kg. A csomag tartalma: 1 * kávéfőző, 1 * Nes adapter, 1 * DG adapter, 1 * Kcup adapter, 1 * őrölt kávé adapter, 1 * ESE pod adapter (44 mm), 1 * felhasználói kézikönyv.

A gép ára ma a BGXIFD620 kuponkóddal 55 ezer forint helyett 35 ezer forint a cseh raktárból rendelve, az alábbi linkre kattintva:

HiBREW H2B kávéfőző

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.