Válassza az Oldal lehetőséget

A KALOAD napelemes mérleg mindent tud rólad

A KALOAD napelemes mérleg mindent tud rólad

A KALOAD Body Fat Scale egy intelligens testzsírmérleg, amely környezetbarát energiaforrással rendelkezik.

A KALOAD napelemes mérleg mindent tud rólad

A kettős tápellátási mód (USB és/vagy) napenergia kiváló rugalmasságot és kényelmet biztosít a felhasználóknak, hiszen a mérleg bárhol, bármikor használható.

A KALOAD napelemes mérleg mindent tud rólad 2

A mérleg méretei 260 x 260 mm, vastagsága 23 mm, a 73 x 28 mm-es LCD kijelző pedig jól látható és könnyen olvasható. Az ABS környezetbarát alapanyag és az edzett üveg panel biztosítja a tartósságot és a biztonságot. A mérleg 0,1 kg-tól 180 kg-ig terjedő súlyt képes mérni.

A KALOAD napelemes mérleg mindent tud rólad 3

A mérleg számos testösszetétel-elemzést végez, beleértve a csonttömeg, izomtömeg, víztartalom, alatti zsír, zsigeri zsír, fehérje, kalória és testtípus méréseket. Az OKOK alkalmazás, amely több nyelven is elérhető, beleértve az angolt, németet, olaszt, franciát, és még sok mást, lehetővé teszi az adatok könnyű nyomon követését és elemzését.

A KALOAD napelemes mérleg mindent tud rólad 4

A csomag tartalmazza a KALOAD multifunkciós testzsírmérleget. Ez a mérleg tökéletes eszköz azok számára, akik részletesen szeretnék nyomon követni testük változásait és egészségügyi céljaikat egy környezetbarát és technológiai újításokkal teli eszközzel.

A mérleget kínai raktárból küldik, ára a BGEUKA01 kuponkóddal 7700 forint itt:

 

KALOAD Body Fat Scale

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.