Válassza az Oldal lehetőséget

PR700 – 16 megapixeles kamerával figyelheted a vadakat

PR700 – 16 megapixeles kamerával figyelheted a vadakat

A PR700 16MP Vadászkamera ideális eszköz a természet szerelmeseinek, akik magas minőségű, éles képeket és videókat szeretnének készíteni a vadonban.

PR700 – 16 megapixeles kamerával figyelheted a vadakat

A kamera 16MP képfelbontással és 1080P videó felbontással rendelkezik, amelyek nappal és éjszaka egyaránt kiváló minőségű felvételeket biztosítanak. A készülékbe épített 34 db 940nm-es infravörös LED és 3 db nagy érzékenységű PIR szenzor lehetővé teszi, hogy a kamera automatikusan rögzítse a mozgást, amikor azt észleli. A 0.3-0.6 másodperces lenyűgözően gyors kioldási sebesség pontosan rögzíti minden észlelt mozgást.

PR700 - 16 megapixeles kamerával figyelheted a vadakat 1

A kamera beállítható úgy, hogy csak egy adott időintervallumon belül rögzítse a mozgást. A kamera 120°-os látószögű, 3 magas érzékenységű PIR szenzorral rendelkezik, amely szélesebb látószöget és több terület lefedését biztosítja. A 2.0″-os LCD színes képernyő lehetővé teszi a képek és videók kényelmes megtekintését. A PR700 8 db AA elemmel működik, vagy a mellékelt DC 7.5V-os USB kábellel is használható. A kamera készenléti ideje akár 6 hónap is lehet. Az IP54 vízállóság védi a kamerát az eső, hó és por okozta károsodásától, -10 és 60°C közötti hőmérsékleten is működik.

PR700 - 16 megapixeles kamerával figyelheted a vadakat 2

A csomag tartalma egy vadászkamera (elemek és TF kártya nélkül), egy rögzítő szíj, egy USB kábel, egy DC kábel és egy felhasználói kézikönyv. Ára a kínai raktárból rendelve a BGEUPR700 kuponkóddal 15 ezer forint itt:

 

PR700 16MP Vadászkamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.