Válassza az Oldal lehetőséget

Három Camileo kamerával érkezik Toshiba

Három Camileo kamerával érkezik  Toshiba

A Toshiba új kézi-kamerái kis méretűek mégis FullHD-ban vesznek fel, valamint 3″-os kiforgatható érintőképernyővel és HDMI kimenettel bírnak. Itt a Camileo X416, X400 és X200!

Három Camileo kamerával érkezik  Toshiba

Az X416 és X400 23×-os optikai és 120×-os digitális zoomra képesek. Mindkettő 5 megapixeles BSI (Backside Illuminated) CMOS szenzort kapott és 16 megapixeles fotókat készíthetünk velük. Ezen felül SD/SDHC/SDXC memóriakártya bővítőhellyel, elektronikus képstabilizátorral és természetesen beépített sztereó mikrofonnal büszkélkedhetnek. A csúcsot az X416 képviseli, ami ugyan csak október 10-én érkezik, de egy 16 gigás SSD-t rejt majd magában, mindezt 320 dollár fejében. Időt és pénzt spórolhatunk meg magunknak, ha a már kapható X400-at választjuk, hiszen a beépített tárhely nélküli modell 280 dollárért vihető haza. Mi azonban biztosan nem sajnálnánk 40 dollárt az SSD-re.

A trió elérhetőbb arú, ám szerényebb tudású tagja az X200, amely 12×-es optikai és 60×-os digitális zoommal rendelkezik, az egyszerű CMOS érzékelő 8 megapixeles, de szintén 16 MP-es fényképeket örökíthetünk meg vele. Az elektromos képstabilizátor és a sztereó mikrofon itt is jelen van, a bővítőhely pedig SD kártyák befogadására képes. A Toshiba illetve a boltok 230 dollárt kérnek érte.