Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-CML2 Pro – tovább esett az ár

BlitzWolf BW-CML2 Pro – tovább esett az ár

A BlitzWolf BW-CML2 Pro 8200 forintért tényleg ajándék.

BlitzWolf BW-CML2 Pro – tovább esett az ár

A BlitzWolf BW-CML2 Pro RGB egy kiváló minőségű világítóeszköz, amely érintésérzékeny gombokkal és vezeték nélküli távirányítóval is vezérelhető, így mindig kéznyújtásnyira van a megfelelő beállítás. Az RGB háttérvilágítás 15 különböző üzemmódot kínál, beleértve 9 színes folyamatos effektet, 3 egyedi színváltást és 3 zenei groove módot.

BlitzWolf BW-CML2 Pro - tovább esett az ár 1

A BlitzWolf BW-CML2 Pro 2700-6500K között állítható színhőmérsékletet biztosít, amely megfelelő a munkához, az olvasáshoz, a játékhoz vagy akár a pihenéshez. A 400-1000 lux közötti fényerősség beállítással csökkenthető a képernyő fényvisszaverődése és enyhíthető a szemfáradtság. Az aszimmetrikus fénykibocsájtás révén a lámpa csak az asztal felületét világítja meg a képernyő helyett, így a monitorról visszaverődő fényeket gyakorlatilag kiküszöböli.

BlitzWolf BW-CML2 Pro - tovább esett az ár 2

A BlitzWolf® BW-CML2 Pro egyszerűen telepíthető és helytakarékos, háromszög alakú, stabil formatervezésű konzoljával a 10-35 mm vastagságú monitorokhoz tökéletesen illeszkedik. Az USB-s tápellátású lámpa bármilyen USB-s eszközről, például számítógépről, telefon töltőről vagy hordozható töltőről működtethető.

Ma friss kupont kaptunk a lámpához, így a BGabcfc6 kuponkóddal 8240 forintért kosárba tehetjük és megrendelhetjük innen:

BlitzWolf BW-CML2 Pro monitorlámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.