Válassza az Oldal lehetőséget

11.11-es áron a Topshak TS-PW1 ütvecsavarozó

11.11-es áron a Topshak TS-PW1 ütvecsavarozó

Topshak TS-PW1 erős gép, és most az ára is jó!

11.11-es áron a Topshak TS-PW1 ütvecsavarozó

A Topshak TS-PW1 Brushless Elektromos Ütvecsavarozó egy kiváló eszköz, amely ideális választás építkezésekhez, karbantartási munkákhoz és asztalosmunkákhoz. A készülék egy LED munkalámpával van felszerelve, amely növeli a láthatóságot sötét vagy szűk helyeken, így könnyebbé téve a munkát.

11.11-es áron a Topshak TS-PW1 ütvecsavarozó 1

Az ütvecsavarozó előre, hátra és zár funkciókkal rendelkezik, amelyek egy gombnyomással választhatók ki, így különböző feladatok elvégzésére alkalmas. A kefe nélküli és réztekercselésű motorral rendelkezik, amely akár 380 Nm nyomatékot is képes biztosítani, 3000 rpm-es sebességgel. A készülék 3,0 Ah kapacitású (10 x 1500 mAh cella) eltávolítható akkumulátorral rendelkezik, amely hosszabb munkaidőt biztosít nagy kapacitásának köszönhetően. A gumírozott fogantyú hatékonyan csökkenti a kéz fáradását hosszabb használat során.

11.11-es áron a Topshak TS-PW1 ütvecsavarozó 2

A Topshak TS-PW1 több hűtőnyílással rendelkezik, amelyek alacsonyan tartják a működési hőmérsékletet, még hosszú használat esetén is. A készülék Makita akkumulátorokkal is kompatibilis, így rugalmasan használható különböző akkumulátorokkal. A csomag tartalma egy Topshak TS-PW1 Brushless Ütvecsavarozót, egy akkumulátort, egy EU-s töltőt és egy angol nyelvű kézikönyvet. A készülék méretei 246x148x70mm, nettó tömege pedig 1,61 kg.

11.11-es áron a Topshak TS-PW1 ütvecsavarozó 3

Összességében a Topshak TS-PW1 egy erős, megbízható és sokoldalú eszköz, amely kiválóan alkalmas a különböző munkák elvégzésére, legyen szó építkezésről, karbantartásról vagy asztalosmunkáról. A LED munkalámpa, a kefe nélküli motor és a hosszú üzemidő biztosítja, hogy ez az ütvecsavarozó hatékony és kényelmes segítség legyen minden feladat során.

Ezt a gépet most spanyol raktárból szállítják hozzánk, ára a BGe2a7cc kuponkóddal 16 303 forint itt:

 

Topshak TS-PW1 ütvecsavarozó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.