Válassza az Oldal lehetőséget

Bazi olcsó a xiaomi klón csavarhúzó készlet

Bazi olcsó a xiaomi klón csavarhúzó készlet

A komplett szettben minden benne van, az ára pedig csak 9000 forint.

Bazi olcsó a xiaomi klón csavarhúzó készlet

Ez a 36 az 1-ben elektromos csavarhúzó szerszámkészlet leginkább elektronikus termékek, mobiltelefonok, számítógépek és egyéb barkácsprojektek javításához terveztek. A szerszámok széles választékával sokoldalú és hasznos kiegészítője minden barkácsmester gyűjteményének.

Bazi olcsó a xiaomi klón csavarhúzó készlet 1

A csavarhúzó készlet 36 különböző csavarhúzófejet tartalmaz, így a projektek széles skáláját könnyedén megoldhatod vele A fejek kiváló minőségű anyagokból készültek, ami tartóssá és hosszú élettartamúvá teszi őket. A csavarhúzó készlethez adott gép olyan, hogy kényelmes fogást biztosítson, így hosszabb ideig dolgozhatsz anélkül, hogy elfáradna a kezed.

Bazi olcsó a xiaomi klón csavarhúzó készlet 2

A szerszámkészlet kiváló minőségű anyagokból, és hosszú élettartamra készült. A markolat ABS műanyagból van, és úgy tervezték, hogy kényelmes és biztonságos fogást biztosítson. A csavarhúzófejek kiváló minőségű króm-vanádium acélból készültek, amely szilárdságáról és tartósságáról ismert. Ez azt jelenti, hogy a csavarhúzó készlet képes ellenállni a nagy igénybevételnek, és hosszú évekig kitart.

Bazi olcsó a xiaomi klón csavarhúzó készlet 3

A csomag többféle csavarhúzófejet tartalmaz, többek között laposfejűt, Phillips-fejet, Torx-fejet és hatlapfejűt. Ez azt jelenti, hogy a készletet számos projekthez használhatja, az elektronikai eszközök javításától kezdve a bútorok összeszereléséig. A szerszámkészlethez egy tároló tok is tartozik, amelyet úgy terveztek, hogy az összes csavarhúzófej rendezett és könnyen hozzáférhető legyen. Így könnyen megtalálhatod az adott projekthez szükséges fejet, így gyorsan és hatékonyan végezheted el a munkát. A tok emellett kompakt és könnyű, így könnyen tárolható és szállítható.

A szettet innen tudod megrendelni a 36IN1 kuponkódot használva:

36-az-1-ben csavarhúzókészlet

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.