Válassza az Oldal lehetőséget

MUSTOOL DM9 Pro – mikroszkóp 1200-as nagyítással és 16 megás szenzorral

MUSTOOL DM9 Pro – mikroszkóp 1200-as nagyítással és 16 megás szenzorral

A MUSTOOL DM9 Pro menő cucc alacsony áron.

MUSTOOL DM9 Pro – mikroszkóp 1200-as nagyítással és 16 megás szenzorral

A MUSTOOL DM9 Pro HDMI-kompatibilis digitális mikroszkóp egy olyan eszköz, amely új dimenziókat nyit a precíziós vizsgálat és az elektronikai forrasztás terén. A 7 hüvelykes IPS kijelzővel felszerelt mikroszkóp 1200-szoros nagyítást kínál, lehetővé téve az egész érmék vagy apró elektronikai alkatrészek részletes vizsgálatát.

A mikroszkóp 16 megapixeles fotófelbontással büszkélkedik, így rendkívül éles és tiszta képek készíthetők. A 1080FHD videófelbontás tovább növeli a vizuális élményt, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy magas minőségű videókat rögzítsenek a megfigyelt objektumokról. A manuális fókuszálási mód és a 10-40mm-es fókuszálási tartomány biztosítja, hogy minden részletet precízen be lehessen állítani, így a legapróbb részletek is éles képen jelennek meg.

MUSTOOL DM9 Pro - mikroszkóp 1200-as nagyítással és 16 megás szenzorral 1

A mikroszkóp támogatja a 12 nyelvet, így széles körű nemzetközi felhasználói bázissal rendelkezik. Kompatibilitása a win7, win8.1, win10, és Ma OS*12 operációs rendszerekkel biztosítja, hogy széles körű számítógépes platformokon használható legyen.

Az 8 LED fényforrás garantálja, hogy a megfigyelt objektumok mindig jól megvilágítottak és könnyen értékelhetők legyenek. Az HDMI-kompatibilis és USB kimenetek lehetővé teszik a mikroszkóp csatlakoztatását HD TV-khez, projektorokhoz vagy Windows/Ma rendszerekhez, így nagyobb képernyőn is megtekinthetők a részletek.

MUSTOOL DM9 Pro - mikroszkóp 1200-as nagyítással és 16 megás szenzorral 2

A csomag tartalmaz egy HDMI kábelt, egy USB kábelt, egy visszaverő fedőt és egy távirányítót, amelyek mind hozzájárulnak a mikroszkóp könnyű és kényelmes használatához.

Összefoglalva, a MUSTOOL DM9 Pro egy professzionális szintű eszköz, amely ideális választás mindenki számára, aki részletes vizsgálatokat és precíz forrasztási munkálatokat végez. Legyen szó ipari felhasználásról, oktatási célokról vagy hobbielektronikáról, ez a digitális mikroszkóp minden igényt kielégítő funkcionalitással rendelkezik.

MUSTOOL DM9 Pro - mikroszkóp 1200-as nagyítással és 16 megás szenzorral 3

A terméket kínai raktárból küldik, ára a BG207cf4 kuponkóddal ~ 28 500 forint itt:

 

MUSTOOL DM9 Pro mikroszkóp

 

Fontos jellemzők:

  • 16MP fotófelbontás és 1080FHD videófelbontás a tiszta és részletes képekért.
  • 10x-1200x nagyítás a legapróbb részletek megfigyeléséhez.
  • Kompatibilitás több operációs rendszerrel és támogatás 12 nyelven.
  • 8 LED fényforrás a kiváló megvilágításért.
  • HDMI és USB kimenetek a rugalmas megjelenítési lehetőségekért.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.