Válassza az Oldal lehetőséget

Sectec ST-S518M-3M – az én kamerám

Sectec ST-S518M-3M – az én kamerám

Nem mondom, hogy nincs jobb, én ezt választottam és nem kellett csalódnom.

Sectec ST-S518M-3M – az én kamerám

Annyi féle és fajta biztonsági kamerát lehet kapni, miért ezt választottad? – kérdezhetitek tök jogosan. Azért választottam, mert az ára és a képességei eléggé pariban voltak, a képeken jól mutatott, szóval bíztam benne, hogy a sok-sok éves kínai bevásárlós tapasztalatom elég lesz a jó döntéshez.

Sectec ST-S518M-3M - az én kamerám 2

A Sectec kamerája teljesen vezetékmentes, nálam az udvart figyeli. Nem kellett hozzá áramot kiépíteni, nem kellett vezetékes hálózat, nagyjából 5 perc alatt szereltem fel, azóta is teszi a dolgát. A kép minősége a 3 megapixeles szenzorral megfelelő, éjjellátás megfelelő, van némi zoom lehetőség is.

Sectec ST-S518M-3M - az én kamerám 3

Vannak rajta mini reflektorok, amik bevilágítják az udvart, van kétirányú hangkommunikáció, amit még sosem használtam, és a gyári leírás szerint -30 fokig használható. Nagyon tetszett, igaz végül nem kellett használnom, hogy a napelem leszerelhető, kapunk kábelt és egy külön kis tartót, amire felcsavarozhatjuk, így, ha a ház árnyékos oldalára szereled a kamerát a napelemet még mindig teheted a napos oldalra.

Sectec ST-S518M-3M - az én kamerám 4

Ennek a kamerának a tesztjével is adós vagyok még, de ígérem hamarosan olvashatjátok! Addig is, ha szeretnél egy ilyet, akkor kínai raktárból a BGdedca5 kuponkóddal cirka 31 ezer forintért megvásárolhatod az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Sectec ST-S518M-3M napelemes biztonsági kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.